Ambassador Club                            Ambassador Club

Ambassador Club Budapest

Kedves  Clubtársunk !

Itt van az Ősz, itt van újra...Talán eltelt a Nyár. Lassan ritkulnak a kerti partyk. Közelednek az őszi programok. A club szempontjából az Ősz mindig elevenebb, mint más évszak. Ezen szezonban is igyekszünk a baráti körökből olyan vendég előadókat találni,  akik a barátságokon  túl is  érdekes emberek és mondanivalóik is vonzóak.

Lesznek visszatérő vendégelőadók,-  mint pl: Görcsöny kiváló Polgármestere a ?kedvenceink rovatból” –  és lehetőségeinkhez mérten keresünk új arcokat is.

A nemzetközi Ambassadorban idén pl: St.Gallenbe mehetnénk, mégpedig most hétvégén. Legjobb tudomásunk szerint a nemzeti clubot a pécsi club titkára /Héder Sándor úr / fogja képviselni.

Ezúttal Ő lesz a St.Galleni kaland magyar résztvevője.  Részvételének az is fontos oka, hogy pécsi clubtársaink előrehaladott tárgyalásokat folytatnak egy jövő évi magyarországi nemzetközi Ambassador találkozóra. Köztudott hogy 2010-ben Pécs EU Kulturális Fővárosa. Ezt a ritka helyzetet kihasználva szeretnének egy  Nemzetközi Ambassador Clubtalálkozót szervezni Pécsre.

Már itt hívjuk fel a figyelmet, hogy kis clubunk jövőre 20 éves lesz és ezzel a  ?jubileummal” mi is csatlakozni kivánunk  a Nemzetközi Találkozó lehetséges ünnepeltjei közé. Nem kis alkalom, nem kis lehetőség, reméljük pécsi barátaink jó helyzetfelismerésről tanúskodó szervezési ambiciói, egy nagyon kellemes és emlékezetes IAC  buliba torkolnak.

Kéretik tehát már most beírni a jövő évi  naptárakba : 2010 Szeptember Pécs ! Ambassador !

Akinek ezzel kapcsolatban nagy ötlete támad, azt küldje el pécsi clubtársainknak. Részletek megbeszélésére még azért van idő.

Erről jut eszünkbe. Kis clubunk leszokott az őszi clubkirándulásokról. Pedig korábban éltünk ősszel is egy ?egy ilyen közösségi felkerekedéssel. És nem is bántuk meg. Így az évszak elején,  még nem késő. Mire gondolunk./ Mire szeretnénk, ha gondolnánk? / Pl: megtekinthetnénk közelebbről  egy történelmi borvidéket. Megközelíthetnénk egy fürdőkultúrát. Élhetnénk a koncert-túrizmus lehetőségeivel. / Pl: Eszterháza / Tehát szeretnénk ilyentén gondolatokat is ébreszteni.

Mindezen clubgondolatokat átérezve, örömmel hírdetjük hogy e havi rendes clubtalálkozónk pontos időpontja :

Szeptember 17. / Clubcsütörtök /

Helyszíne : Rozmaring Vendéglő / Óbuda /

Kezdete :  19 óra

Estirendi pontjaink :

1. Aktuális Ambassador Információk

2. Ambassador beszélgetések a törzsasztal mellett

Vendégelőadónk: Horváth Gábor úr /Külügyminisztériumi Főosztályvezető, korábbi    minisztériumi  sajtószóvivő, New Yorki főkonzul stb ./

Téma :  Mit ér a diplomácia ? ha magyar ?

3. Meg minden

Amint kedves clubtársaink észlelik az új szezonban új címmel  / ! / levelezéssel, új gépezettel, új betűkkel, új sortávolságokkal kisérletezünk. Reméljük a némileg új meghívók és értesítések ugyanúgy eljutnak és ugyanúgy mozgósító erővel hatnak.

De nézzük figyelmesebben e-mail-jeinket !

Kelt Óbudán. 2009 szeptember avagy                     Szt.Mihály havának 10.napján

Ambassador  üdvözlettel

Fekete  János   club-titkár

Seregélyesi János  club-krónikás