Ambassador Club Hungaria

 

Kedves Ambassador Barátaink,

az idő gyorsan múlik és az idén az NACH a clubmozgalom megalakulásának húszéves jubileumát fogja ünnepelni. Az alapítás évében, 1990-ben megosztottuk ezt az örömet egymással és külhoni  clubtársainkkal és most sem szeretnénk ezt másképpen tenni, hiszen jó hangulatban, együtt ünnepeltük az 5., a 10. és a 15. évfordulót is.

A helyszín Pécs lesz, egy történelmi és kulturális hagyományokban rendkívül gazdag, kellemes, régi magyar egyetemi város, amely az idén büszkén viseli az ?Európa kulturális fővárosa? címet és ahova szeretettel várunk Benneteket alapelveink szellemében.

A program ünnepélyes és kulturális részének arányait maga az évforduló határozza meg. Az eltelt húsz év azt jelenti, hogy a clubmozgalomnak hazánkban már van hagyománya és ez jó alkalom arra, hogy tapasztalatokat összegezzünk olyan dolgokban, amelyeket előttünk még senki nem próbált. Külön emeli a rendezvény jelentőségét, hogy Pécsett tartja Elnöki Konferenciáját az IAC.

A hangsúlyt szeretnénk a kötetlen baráti találkozásra helyezni, jöjjetek el, halgassunk együtt magyar zenét és koccintsunk e történelmi táj kiváló boraival…..

 

a szervezők

 

az NACH vezetősége                                          az RAC Pécs szervező bizottsága