Ambassador  Club                                                                Ambassador  Club

Ambassador  Club  Budapest

Kedves  Clubtársunk !

Legutóbbi  összejövetelünkkor sajnálatosan kevesen  ültük körbe  a jó öreg törzsasztalt.

Pedig a nemzetközi pénzügyeknek   egy professzora volt a vendégünk. A sajnálatosan keveseknek  érdekes  előadásban volt része. Érdekes szempontból  közelítette meg a pénzügyek –  átlagos újságolvasó számára   –  titokzatos sőt mítikus  világát. Az átlagos újságolvasottságú  újságolvasó  úgy képzeli ha  kicsit betekintést nyer a pénzvilágba,  ez mindjárt  egy sanszot jelent saját  költségvetése racionalizálására.

Ez aztán vagy így van- vagy nincs így. Az újságolvasó pedig tovább újságolvas.

Szóba került néhány  clubprogram is. Lukács Gyuri felajánlotta hogy balaton-dörgicsei nyaralója várja a clubot egy clubhétvégére. Ennek időpontjául  szeptember első felét ajánlja. Ugyancsak  Gyuri  jelezte, hogy  régi  fényképeket is fel tudna juttatni a világhálóra. Ez azt is jelentené,hogy a húsz éves clubkronológiát  ki tudnánk egészíteni  clubfotókkal. 20 év történelmi távlatából  már  biztonsággal ki tudjuk  választani a legjellemzőbb  zsánerképeket,portrékat, pillanatfelvételeket. 20 év elteltével  talán  már azt is tudjuk, hova tűnt az az egykori pillanat?Kérjük az  almáriumból  a régi  képek  előkeresését.

Ebben a hónapban finisébe fordult a pécsi Nemzetközi Ambassador Clubtalálkozó szervezése is . Június  24-én Pécsre érkezik az európai Ambassador. Jelzések szerint 12 ország 70 vendége, régi és új clubbarátja között vegyülhetünk el.

A mi kis clubunk 6 vagy 7 clubtaggal  ill  türelmes, illedelmes elnéző feleségeikkel képviseli magát, ill. képvisel minket. Rendelkezésünkre áll már a részletes  clubprogram,rendelkezésünkre áll  a költségvetés is. Benne több ígéretes, vonzó  elképzelés. /Honlapunkon megtekinthető /

De közelítsünk e havi törzsasztalunk  felé.

Amint valamennyien tudjuk  törzshelyünk  közvetlenül  a  Duna mellett  található. A  2010.évi  rendkívüli, özönvízszerű esők megjelentek a Dunában is. A vízszint megint veszedelmesen közeledett a peremek felé. A vendéglő azonban meg tudta védeni magát. Ami nem jelenti  egyben azt is, hogy jövő héten  kinyit. De ebből a szempontból, biztató a helyzet.

Így aztán örömmel hirdetjük, hogy e havi rendes clubtalálkozónk pontos időpontja :

Június  17. / Csütörtök /

Helyszíne /ha minden jól megy ?/

Rozmaring   Vendéglő Clubterme

/ óbudai  rakpart  /

Ha nem megy minden jól :meglepetés helyszín !

Kezdete :  19  óra

Várható  témáink :

1. Aktuális  Ambassador Információk

 

/ utazás Pécsre stb  /

2.Beszélgetések a törzsasztal mellett

Vendégelőadónk : Kerékgyártó  István  úr, Író

/ A több kiadást megért : Vagyonregény és Trüffel Milán  kalandor élete  írója   /

Kerékgyártó úr már volt vendégünk. A Rózsadomb korszakban, 2000. márciusában,mint az  ORTT  főigazgatója  mesélt ?csak nekünk.

/ Clubestéinkre minden Ambassador tagot szeretettel várunk Közép-Európából ? ha  erre jár. /

Kedves  Kincstárosunk  havi aktuális üzenetében, a megnyugtató tartalékok  képzését kéri, Noéra utal és az Özönvízre.

Kelt Óbudán, 2010  június  avagy,

Szent  Iván  havának  10.napján        Ambassador  üdvözlettel

Fekete  János   clubtitkár

S. J.    clubkrónikás

Böngészde :

www.ambassadorclub.hu

www.ambassador-pecs.hu