Ambassador  Club                                                                    Ambassador  Club

Ambassador  Club  Budapest

Kedves   Clubtársunk  !

Az elmúlt áprilisi clubesten szép számban ültük össze a jó öreg   clubasztalt.  Az átlagostól különböző előadásban volt részünk, vetítésekkel, ábrázolásokkal.

Az  órákról mint időmérő eszközökről volt szó. Ezek titkairól,csínjairól, bínjairól.

Az idő az nagy Titok. Közömbösen és megvesztegethetetlenül telik, néha múlik. A mi kis clubbunk felett is eltelt mintegy 20 esztendő. Elröpült vagy elszelelt attól  függ melyik költó melyik szép szavára hallgatunk.

De a 20 év kellő indok, hogy összeállítsunk egy kis  clublexikont vagy inkább clubkronológiát. Igaz ez csak adatokat,dátumokat pontosít, de talán alkalmas arra is hogy  felidézve kibontsa emlékezetünk fájlait.

Ha mondjuk azt olvassuk Tiszakécske, azért tódulnak  az emlékek, visszajönnek hangulatok, kedvek, remények Lillák. Milyen a villásreggeli  á la Tiszakécske ? Kollektív reggeli. A tálcán megjelenik a nagybani piac  rafinált  kínálata. A látvány rusztikus csendélet. Az ízek koleszterin-megvető kisértései. A másnapos idegrendszerek sajátos asszociációi.

Vagy mondjuk : Kaltenberg !   Nem csak egyszerűen vendéglő, a napi kötelező gyakorlatok után a találkozás öröme, az étlapok ínyenc, Színdbád-szerű gusztálása, a ser  örök rejtélye-amelyre  ugye sose jő rá emberfia ? az  zavarbaejtően érdekes vagy zavarbaejtően érdektelen kiselőadások.

És hát a  clubévbúcsúztatók ?.  A  poszt-házibulis  izgalmak, a nagyívű dumcsipartyk, amelyek nyomán  tisztában láttuk a  világegyetem egy-egy kérdését és kicsit biztosabban éreztük magunkat az evolucióban.

Ne felejtkezzünk meg a mindig valamilyen tipusú érzelmeket kiváltani képes Ambassador feleségek és  partnerok  finom sziluettjéről sem.

Szóval ezen Ambassador  lexikon teljességéhez  szükség van a mi clubemlékezet-képességünkre is.

Azért mi tudjuk , ? milyen volt Ambassadorságod  ?  ?

Az elmúlt  20 év és a következő 20  esztendő  nagyon emlékezetes határátkelőjének igérkezik a júniusi pécsi   Nemzetközi Ambassador Randevú. Reméljük mindenki  bejelentkezett már és  bejelölte az Ambassador Naptárt. Honlapunkon megjelent a  négy igéretes nap pontos programja, forgatókönyve.

Akkor térjünk aktuális  Törzsasztalunkhoz.

Örömmel hírdetjük, hogy e havi rendes clubülésünk pontos időpontja :

Május  20. / Clubcsütörtök /

Helyszín :  Rozmaring Vendéglő  Clubterme

/  Óbuda, rakpart, Árpád fejedelem u. 125./

Kezdete :   19  óra

Várható  témáink :

1. Aktuális Ambassador Információk

2. Beszélgetések a  Törzsasztal  mellett :

Gazdaságpolitikai csataterek a  Világban és  Nálunk !

Vendégelőadónk:  Dr.Veress József  úr intézetigazgató,egyetemi tanár

Bpesti Műsz.Egy. -Üzleti Tud.Int. –  Pénzügyek Tanszék

/Clubüléseinkre a Nemzeti Ambassadorclub minden tagját és vendégét szívesen látjuk ? ha erre jár. /

A   Clubkincstáros úr havi rendes  üzenetében, csak a görögországi  clubok  rendetlen tagdíjfizetéseire és ezek közismert következményeire  utal, finoman  és  spártai   tömörséggel.

A többit megbeszéljük majd a:  clubban !

Kelt Óbudán, 2010  május 12-én  avagy

Pünkösd havának  Pongrác napján

Ambassador  üdvözlettel

Fekete  János  clubtitkár

S. J.    clubkrónikás