Ambassador  Club                                                                               Ambassador  Club

Ambassador Club Budapest - logó

Kedves  Clubtársunk !

 

Legutóbbi clubtalálkozónkon  – minden politikai áthallástól mentes –  kétharmados többséggel ültük körül az aktuális clubasztalt.

Egyfajta clubtalálkozót terveztünk egykori, de még elérhető clubtagjainkkal. A 9 általunk ismert című  egykori  clubtársaink közül  Lovretity Zsigmond és Tokody Miklós / egykori clubalapítók / jöttek el, négyen kedvesen és hihetően üzentek, hogy eljöttek volna de elsodorta Őket valami más program, hárman nem reagáltak.

Találkozás egy régi clubtárssal ? dalolta egy régi sláger ? nem tudni miért, de mindig megható.

Ez általában kellemes találkozás, de mégis elgondolkoztató. Tulajdonképpen már miért nem clubtag?  Már nem is tudjuk, talán nem is fogalmaztuk meg, hogy  ki  és miért  is maradt el.  Valószínűleg senki nem követett el,semmi különösebb hibát, csak egyszerűen valami olyasmi történt amit John Lennon úgy fejez ki  egy örökbecsű Beatlesben : ?I break down ?  valahogy közben elmegy  a kedved ?…/ You Never Give Me Your Money / Abbey Road album.

Egy jó club, abszolút önkéntesen választott program. Addig jó amíg jót ígér benne a közérzetünk. A bármikori be- és kikapcsolódás nem róható fel senkinek. Nem szerződés, nem kötelezettség. Szabadon választjuk a társaságot a programokat a témákat. Mégis lehet, hogy idővel megváltozik valami.

Talán azt vesszük észre , hogy annyira már nem érdekel  az egyébként kedves clubtársunk, egyébként okos mondanivalója egyébként jogos kérdései, egyébként találó válaszai, egyébként kedves, de kiszámítható humora .

Nem  inspirál a korábban érdekesnek tűnő  clubfeleség vagy clubbarátnőjének a látványa, kívülről tudjuk az étlapot,l assan le is vesszük  a kezünket a konyháról, az  italok sem hozzák az elvárható hatásukat  ? egyébként is nagyrészt kocsival vagyunk.

Lehet hogy bizonyos csalódások is bekövetkeznek, a clubhoz fűződő, vélt vagy valódi érdekeinkben.

Szóval  mint minden szerves társaság alakulunk, változunk, pláne 20 év alatt  –  még legkedvesebb kedvteléseinkben  is.

Mégis a club azért bizonyította, hogy  a barátságok gondozásának, karbantartásának  egyik legjobb eszköze. Nem felesleges keret a finom, diszkrét, szelíd intézményesítés.

Sok barátsággal, jó ismerősséggel vagyunk úgy : ? jó majd hívjuk egymást ? ? aztán mégse hívjuk. Pedig őszintén, szívesen hívnánk, de a napi aktualitások mindig továbbsodornak. Akár éveken át.

Na, ezt a baráti rendszert tartja karba a : club.

Így mindenkit biztatunk clubtagsága  megtartására ? és a clubtagdíj  lelkes, megkönnyebbítő érzésű  befizetésére ?

A fentiek alapos végiggondolása után, örömmel hirdetjük,hogy e havi rendes  clubtalálkozónk :

 

Október  21 -én  / Csütörtök /  lesz.

Helyszín : Törzshelyünk, Rozmaring Vendéglő

/ Óbuda,Árpád fej.u.125. – óbudai rakpart /

Kezdete :  19   óra

/ Clubestéinkre minden kedves hazai és külföldi Ambassadort szeretettel várunk   ?  ha erre jár.  /

Program :

1. Aktuális  Ambassador  Információk

2. Beszélgetések a Törzsasztal körül :

Vendégelőadónk: dr. Kovács Kázmér ügyvéd úr, korábban clubtagunk !

Téma : Az autóbiztosítás csínja-bínja

és  a   Választottbíróság értelme.

Végül:

Esküjéhez hű   clubkincstárosunk jelzi, hogy a Nemzeti Clubkincstáros úr, határozott erőfeszítéseket tesz a nemzeti kincstár állapotának  elvárható, méltó  rendezésére. Ezért kellő megértéssel, teljes diszkréciót ígérve kéri, az esetlegesen véletlenül, netalántán  elmaradt, feltehetően kisebb  hátralékok  rendezését.

A többit pedig megbeszéljük, majd a : Clubban !

 

Kelt, Óbudán 2010. október avagy Mindszent havának 13.napján