Ambassador Club Pécs - Klubnap - 2011-03-02 Budavári AttilaA márciusi összejövetelünket a Pécsi Orgonaépítő Manufaktúra Kft. üzemeinek megtekintésével kezdtük. Rendkívül szívélyes fogadtatásban részesültünk a cég vezetője, Budavári Attila, és munkatársai  által.

Ezt követően Budavári úr kíséretében  különleges és érdekes üzemlátogatásban volt részünk. Végignéztük a fából és az ón-ólom ötvözetből készült sípok és tartozékainak gyártási folyamatát. A cégbemutatás során kiderült, hogy ötvözve a manufakturális tevékenységet a legfejlettebb cnc-technológiával  milyen különlegesen egyedi és nagy értékű terméket lehet előállítani.

Pécs polgárai méltán lehetnek büszkék, hogy városukban működik egy kitűnő terméket előállító cég, mely itthon és külföldön is  méltán híres az orgonagyártásáról.

Az üzemlátogatást követően az Ambassador Club Pécs törzshelyén folytattuk programunkat. A vacsora elfogyasztása után megbeszéltük az év további programjaival kapcsolatos teendőket, majd kötetlen baráti beszélgetéssel zártuk az összejövetelünket.

Köszönet a szervezőknek:  Keresnyei Jánosnak és dr. Síkfői Tamásnak!

Köszönet a cégvezetőnek: Budavári Attilának!