Ambassador  ClubAmbassador Club Budapest - logó Ambassador  Club

Ambassador  Club  Budapest

 

Kedves  Clubtársunk !

Megvolt az év első clubtalálkozója. Határozott többséggel ültük körül a törzsasztalt. Hagyományosan, ilyenkor az éves  programelképzeléseket próbáljuk megbeszélni. De hát elbeszélgettük, eleszegettük, eliszogattuk az időt. Végső soron egy clubban üldögélünk. Programok szóba sem kerültek.

De  nem vagyunk semmi határidőhöz kötve. Talán még a saját határidőinkhez sem. Az látható, hogy az idén nem ígérkezik semmi reprezentatív, nemzetközi clubkötelezettség.

Arra is gondoltunk, hogy miután a clubtagság túlnyomó része már nyugdíjas, ennek megfelelően életmódja  is változhatott. Így akár előbbre is hozhatnánk a clubtalálkozások  időpontját. Mondjuk 18 órára. / Ezt a Mohácsi Laci már régóta szorgalmazza./

Ezen túl a korunkbeli clubtag vacsoraválasztáskor már bizonyos orvosi tanácsokra is hallgat. Egy korábbi vacsora időpont, kimutathatóan  javítana egyébként egészséges életmódunkon, feltehetően nem kis mértékben kitolná várható életkorunkat ? ami nagyjából megegyezik tényleges  clubtagságunk várható időtartamával is.

Ami a mégis kívánatos clubtémákat illeti, gondolkozzunk továbbra is. Elsősorban magunkban, és aztán baráti, kollegális, szomszédi körben felmerülő érdekesebb témákban./  És Előadókban /

Pécsi  clubtársaink, kissé fiatalabbak, aktívabbak, energiadúsabbak, csatlakozásra alkalmas kirándulásokat javasolnak. Júniusban az Adriára. De van Felvidéki,erdélyi kirándulás tervük is. Ezek ugyancsak megfontolásra méltóak.

 

Javasolnak még egy új  Nemzeti  Clubalapszabályt. Ennek tervezetét  átküldték.  Ezen is kéretik megfontoltan gondolkozni.

Barátaink!  Amint tudjátok Görcsönyben a hétvégén, ismét disznótour volt. Kis clubunkat hárman képviseltük. Helyettetek is ettünk. Úgy válogatva az ételeket, ami Nektek is tetszett volna. Ez azért felelősség? Az esemény  a maga jól ismert professzionális forgatókönyve szerint pergett.e Ezzel kapcsolatban lásd a : Laudációt ! /

Ami a kultúrprogramot illeti, nemcsak Mesterszakács, de őstehetség tenor is terem Görcsönyben. A helyi székesegyházban végigélveztük dalestjét. A kedves úr /         / tanult foglalkozását illetően jogász, kinevezett bíró Pécsen. Nem kisebb ember, mint Placido Domingo fedezte fel. És nem mint alperes?

Nem csodálkoznánk, hogy előbb utóbb Domingo Mester is feltűnik a görcsönyi disznótouron. /Ez persze gondos egyeztetést igényel, de ne zárjuk ki, hogy előbb-utóbb elege lesz a környékbeli kultúrfővárosokból /Bécs, Milánó, Pécs stb / és azt mondja a menedzserének : jövő februárba írd be Görcsönyt ? G ö r c s ö n y t ! ?így ahogy mondom ! ?mit lehet ezen nem érteni .???   / /

Mindezen gasztronómiális és kulturális élmények hatása alatt hirdetjük,   e havi rendes  clubtalálkozónk   pontos időpontja :

 

Február  17. / Clubcsütörtök /

Helyszín: Rozmaring  Vendéglő / Óbuda /

Kezdete : 18-19  óra !

Várható  beszédtémáink :

1. Aktuális Ambassador  Információk !

2. Ez évi  programjaink

 

/ Clubestéinkre minden kedves clubtársunkat  szívesen várjuk az egész ?  Clubországból,?   Erdélyből    ? ha erre jár /

 

A többit pedig megbeszéljük majd a clubban !

 

Kelt, Óbudán,  február  avagyBöjtelő havának 9.napján

Ambassador  üdvözlettel

 

Fekete  János  s. k.

a titkár

S  J.

a krónikás

 

www.ambassadorclub.hu

www.ambassador-pecs.hu