Kedves  Clubtársunk !

Ha jól belegondolunk , 22.  naptári  clubévünket  kezdjük meg. Bizony. Az alig magunk mögött hagyott clubévet decemberben, Szentendrén szépen búcsúztattuk.

Fekete János clubtitkár úr szervezésének köszönhetően, a Kovács Margit múzeumban kezdtük a búcsút. (Ez a múzeum a 70-es, 80-as években az ország leglátogatottabb múzeuma volt. Most, kissé kibővítve, kényelmesebben elhelyezkedve várja pl.az Ambassadorokat.)

Aztán a meglepően kihalt, esti, adventi Szentendrén végigsétálva, a Dézsma Étteremben, több mint megdézsmáltuk az asztali javakat. Kellemes Ambassador este volt. Kellemes Évbúcsú.

Az új esztendő első clubtalálkozásán, hagyományainknak megfelelően nem tervezünk külön témát. Csak egy kis törzsasztal melletti ülést képzelünk, egy kis clubtársi beszélgetést, egy kis eszegetést, egy kis baráti iszogatást.

A témát a napi aktuális hírekre bízzuk?

Természetesen közben végiggondoljuk a leendő clubévet. Kicsit ötletelgetünk, javasolgatunk, tervezgetünk. Tavaly úgy szerveztük, hogy minden előadó, egyben clubtárs volt. Ez működött. Igazán jó kis előadásokat hallottunk. Idén is elsőbbséget adunk azon clubtársainknak, akik úgy érzik, megtalálták témájukat.

De emellett gondoljuk tovább baráti, kollegális, szomszédos köreinket.

Közöttük is biztosan akad érdekes ember, érdekes szakma, érdekes tudás.  21 clubév tapasztalata, hogy minden esztendő kitermeli a maga aktuális, egyben érdekes, clubtémáit.

Ami a törzshelyváltoztatás vissza-visszatérő érzéseit illeti, úgy gondoljuk nincs okunk kapkodni. Az elmúlt Ősz kísérletei nem voltak haszontalanok, de nem voltak kellően meggyőzőek sem. Gondolkozzunk erről nyugodtan tovább. Az elég határozottan kirajzolódik, hogy a jelenlegi budapesti vendéglátó helyekben kétségtelenül gazdag a kínálat  ?  de !
De olyan étterem, ahol  igényesebb  különterem is található  (nem mennek rajtunk keresztül a WC-re, nem szól be hangosan a trombita, van kellő esztétikai hangulat stb.) ilyen   –  meglepően kevés van.

Így aztán, ezen év elejei felvetések hatása alatt örömmel hirdetjük, hogy ez évi első, e havi rendes találkozásunk pontos időpontja :

2012. január  19.  / Clubcsütörtök /
Helyszín : Rozmaring Vendéglő
Kezdet:  18 óra

Ismételten jelezzük,hogy clubkincstáros úr, érdemei elismerése mellett, átadná a kincstár ügyeinek intézését (napersze a kincstárat is) erre vállalkozó clubtársnak.
Itt szeretnénk közölni, hogy elhatározásában nem játszott szerepet  a magyar pénzügyi kormányzat jelenlegi, EU-val és IMF-el folytatott tárgyalássorozata?

A többit pedig megbeszéljük :    majd a clubban !

Kelt Óbudán, 2012.január avagy Boldogasszony havának 11. napján

 

Ambassador üdvözlettel

Fekete  János s.k.
Clubtitkár
dr. Seregélyesi János s.k.
Clubkrónikás