Ambassador  Club                                   Ambassador  Club

Ambassador Club Budapest

                            Kedves  Clubtársunk !

A legutóbbi clubesten olyan kétharmados többséggel ültük körül a jó öreg clubasztalt.  / Ezt azért nem minősítettük  clubforradalomnak?  /   Kovács Kazi barátunk volt a vendég. Régi ?motoros ? ő minálunk  –  ha ugyan  a motoros jelző-  így önmagában -egy kicsit nem degradáló egy Autóklub képviselő esetében? De hát nem önmagában kell nézni a dolgokat.

Jelenlegi jogalkotásunk és jogalkalmazásunk sajátosságairól mesélt, és hát valahol már az is elkedvetlenítő, amikor a sajátosságok szaporodnak. Maga az ?Asztali-beszélgetés ? hangulata azért korántsem volt  elkedvetlenítő, inkább érdekes, információ-gazdag és őszinte.

Az előzetes hírek szerint, kedvesnek és jól sikerültnek könyvelhetjük el a június 9-10-i clubtalálkozót is.  Amint az év eleje óta  közismert, a múlt hétvégén svájci, konkrétabban rapperswili,  clubtársaink látogattak Budapestre.

A budapesti szép napokból kiemelhető az esti sétahajózás programpont, mint külföldi barátainkat mindig elvarázsoló  este. ?? Ó az Élet nem nagy vigalom sehol, de ámulni lehet ? ? sóhajtoznak költők bizonyos városok láttán. Ilyenkor mindig mi is lenyűgözve csodáljuk városépítő elődeink tehetségét és elszomorodva sajnálkozunk, szegény kortárs városfejlesztőinken. Hogy van az, hogy szegények már hosszú ideje ennyire szerény képességűek? Svájci clubtársaink megismerkedtek törzshelyünkkel a Rozmaringgal is. Megnyugtató, hogy Törzsvendéglőnk komolyan vette magát és legjobb gasztro-formájával  hitelesítette  clubtörzsvendégi  tekintélyünket. /Volt már más tapasztalatunk is ? /

Így a fenti kellemes tapasztalatok hangulatában örömmel hirdetjük, hogy e havi, rendes clubösszejövetelünk pontos időpontja :

                      2012. június  21.  / 3. csütörtök /

Helyszín : Rozmaring Kertvendéglő

Kezdete : 19  óra   !

Várható  beszédtémáink :

1.  Aktuális Ambassador Információk

     / Beszámoló svájci clubtársaink látogatásáról, a szeptemberi, bécsi éves  Nemzetközi  Ambassador Clubtalálkozó  kilátásairól. /

2.   Egy clubkirándulás /Tiszakécske /vágyairól,igényeiről, lehetőségéről  /

3.  Egyéb  dolgok

Tekintettel arra, hogy tapasztalataink szerint sport és mozgáskedvelő clubtagságunk nagyobbik része őszintén érdeklődik az e hónapban folyó Labdarúgó EB eseményei iránt, clubesténket aktuálisan úgy alakítjuk, hogy vendéglőnkben akár közösen megtekinthessük az esti aktuális meccset. Hogy ez pontosan mi lesz, most még nem tudjuk. Legfeljebb annyit, hogy az A1 csoport győztese mérkőzik, a B2 csoport győztesével. Jövő csütörtökig döntsön a Football, játékos-kedvű Istene ! Bizonyos Corner, Tuch, Ofside, Fault, Gól  stb segédistenek forgandó segítségével.

Még valami. Tovább húzódik a Club-Kincstáros-, ha nem is válság, de rendezetlenség.  Erre a nemes tisztségre valahogy nincs jelentkező. Pedig legutolsó számszaki kimutatások szerint, nincs komoly hiányunk, nincs eladósodásunk, nincsenek terheink. Néhány  clubtársunk nem igazán költségvetésszerű fizetési beidegződései, kedves kincstárosunk nem mindig kiszámítható jelenléte miatt adódnak átmeneti, kisebb elmaradások, amelyek szerencsés személyes egybeesések alkalmából könnyedén fordulnak át pénzügyi beteljesedésekbe. Ezért szeretnénk továbbra is vonzónak láttatni ezt a kedves tisztséget. Biztatunk minden kedves clubtársat akik esetleg túl korán vetélték el magukban a kincstárosi ambíciókat, mondván ez túl sok amit az Élettől kérni lehet. Lássák most tisztán és közelben a felcsillanó Reményeket.

A többit pedig megbeszéljük majd  a: clubban !

Kelt, Óbudán 2012. június avagy  Szent Iván havának 13. /egyébként Páduai Szt.Antal / napján.

                                                                       Ambassador  üdvözlettel

                                                                          Fekete János s.k.

                                                                             clubtitkár

                                                                            dr. Seregélyesi János s.k.

                                                                           clubkrónikás