A Nemzetközi Ambassador Club (IAC / ACI) új elnökségét talán nem is lehetne stílszerűbben köszönteni, mint egy „vadonatúj” Ambassador Club alakulásával, hivatalos klubéletének elindításával; örömmel, megtiszteltetéssel és nem kis büszkeséggel tesszük közzé elsőként, hivatalosan, hogy az Ambassador Club Pécs segítségével, közreműködésével 2012. szeptember 26-án, szerdán, 19:00 órai kezdettel megalakul és megkezdi tevékenységét az Ambassador Club Magyarország ötödik Ambassador Clubja:

Ambassador Club Kisbér - hivatalos logó

Kedves Barátaim!

Leendő Ambassadorok!

 Tisztelettel tájékoztatlak Benneteket, hogy hosszas és fáradtságos előkészítő munka után, immár minden „apró csavart” a helyére téve, nagy örömömre szolgálva küldhetem szíves invitálásunkat az

 AMBASSADOR CLUB KISBÉR alakuló ülésére.

 Meghívónkat a csatolt mellékletben találhatjátok!

 Engedjétek meg, hogy itt a teljesség igénye nélkül, külön köszönetemet fejezzem ki a pécsi Ambassador Clubnak támogatásukért, különösen dr. Kállai Sanyi barátomnak, hiszen neki köszönhetjük a szíves Ambassador invitálást, a Club életébe történő beavatásunk. Megértő türelmével , szíves, a clubnapokra szóló meghívásaival, személyes támogatásával mindig erőt és kitartást és célt mutatott és adott nekünk.

Köszöntjük a pécsi Ambassadorokat, eddigi személyes támogatásuk  és nagy szeretettel invitáljuk Őket/ Benneteket első alakuló ülésünkre.

Köszönöm Farkas Győző kincstárnok Úr hathatós regisztrációs és adminisztrációs támogatását, ( domain, e-mail címek regisztrációja…)

 Köszönet minden kedves pécsi Ambassadornak!

Kérünk Benneteket, hogy a jövőben is támogassátok clubéletünket!

Külön köszönet dr. Dörnyei Vendelnek, aki vállvetve kitartott elképzelésünk megvalósításában, és együtt gondolkodásunk, beszélgetéseink biztosították, hogy jó úton haladunk. Megerősített engem is, hogy legyen egy  Clubunk Kisbéren is.  Egyedül sokkal nehezebb lett volna. Pécsi látogatásaink, ottani élményeink ezen szándékainkat csak tovább erősítették.

 

Megtisztelő részvételetekre számítva,

 maradok tisztelettel:

üdvözlettel/mit freundlichen Grüssen/ sincerely yours:

 

M.Sc. Oec. Kovács István

vezető tanácsadó, partner, szervező

Ambassador Club Kisbér - meghívó alakuló ülésre 2012-09-26