Ambassador Club Magyarország - Kellemes Ünnepeket 2012.Kedves Barátaim, magyar Ambassadorok!

Boldog, békés karácsonyi ünnepeket és örömökben, barátságokban, eredményekben gazdag új évet kívánok mindannyiótoknak!

Amikor visszagondolok a 2012-es évre, csak az elismerés hangján tudok szólni a hazai Ambassadorokról. Minden külső kihívás dacára 2012-ben is gazdag klubélet folyt a regionális klubokban, és ebben az évben új regionális klubbal, a kisbéri klubbal, bővült a hazai Ambassadorok köre.

Az 1957-ben Svájcban alapított Ambassador klub hálózat alapvetően egy alulról épülő szervezet, amelynek lényege, hogy a klubélet legfőbb tere, a nemzeti klubokban folyó tevékenység. Klubéletünk pedig az elmúlt fél évszázadban bevált hagyományainkra és értékeinkre épül, ezek: a barátság, a tolerancia és a humanizmus. A nemzeti klubokban folyó tevékenység mellett, arra bátorítalak Benneteket, hogy a nemzeti és a nemzetközi honlapokon keresztül figyeljünk egymásra, ha szükséges, kérjük egymás segítségét, osszuk meg egymással gondolatainkat, inspirációinkat.

Az előrejelzések szerint a 2013-as év sem lesz könnyebb, mint a 2012-es volt. Azonban, ha tovább tudjuk folytatni a megszokott klubéletet, akkor év végén azt fogjuk észrevenni, hogy nemcsak ?túléltük? a 2013-as évet, hanem hogy gazdagodtunk is a szó nemes értelmében.

Barátsággal:

Héder Sándor
elnök
Ambassador Club Magyarország