Ambassador Club                                       Ambassador Club

Ambassador Club Budapest

 

Kedves  Clubtársunk !

Lassan leperegnek az ez évi levelek  az Ambassador fákról,  lassan becsukjuk az ez évi Ambassador kalendáriumot.

Az utóbbi években kialakult és hagyományosnak tekinthető clubév-búcsúztatóknak megfelelően, idén is Szentendrén intünk búcsút a napról napra távozó esztendőnek. A sikeres koreográfiákon és csapatokon nincs mit változtatni, ezért most decemberben is kedves clubtitkárunk keze írja az est forgatókönyvét.

Mint tudjuk, jó és egészséges hajlamokkal megáldott titkárunk egyben vigyázó szemű szentendrei honatya és a gondos  városállam-polgárok büszkeségével szeretné magát és városát megmutatni.

Ha jól emlékszünk az első szentendrei Adventre, az még csak a helyi gasztronómiai kíváncsiságokról és természetesen a találkozás öröméről szólt. Aztán kitárult a club-bulira vágyó club-horizont és joggal fordultunk egyéb élvezetek irányába. Szentendrén ez a képzőművészetet jelenti.  Most decemberben már negyedik  alkalommal  próbáljuk étvágygerjesztőként kipróbálni a vizionális  kultúrát. Már a negyedik helyi művész tárlatát kíséreljük szellemi aperitifnek tekinteni. /Ezek a ?helyi művészek”  nemcsak a szentendrei választópolgároknak okoznak örömet, nemzetközi rangjuk van./

Mi is emlékszünk reájuk, legfeljebb azt keverjük idő múltán, hogy mit is ettünk a Czóbel után?  miből is kértünk kétszer a Barcsayt emésztve ?

Szentendrén kellemesen keverednek az élvezetek.

Az idei helyszín az un:  MűvészetMalom! Egyfajta Kulturális Központ. A Központ központjában pedig: Boromisza Tibor  /1880-1960/ festőművész   tárlata lesz. Tárlatvezetőnk, a már jól ismert kedves helyi művészettörténész asszony, aki amikor olyan égő szemű, nyitott közönséget lát maga körül, mint az Ambassador, mindig igazolva látja pályaválasztását.

Az ez évi aktuális gasztronómiai központ a Barcelona Tapas Bár! Spanyol típusú étterem! /Ollé ! ? ahogy a torreádor kultúra mondja/ Tárlatok és étlapok. Aktok és színhúsok. A menüvel kapcsolatban már mindenki írásbeli nyilatkozatot tett. /Állítólag ezt kívánja a környékbeli ügyeletes kórház?/

Akkor tehát karácsonyi üdvözlettel  hirdetjük, hogy a 2012-es év, és egyben clubesztendő,  Adventi Ambassador  Clubév-búcsúztatóját!

                   2012. december 15. /szombaton lesz!/

                        Helyszín: Szentendre!

                 Találkozó: a szentendrei HÉV megálló!

                        Időpont: 17:40 óra!

Ember és életismerő javaslatunk szerint, aki nem gépkocsival érkezik, mert végre szeretne rendesen inni, csatlakozzon akárhol a Batthyány térről 16:58-kor induló HÉV-járathoz, ami a szakszerűen  összeállított BKV menetrend szerint 17:37-kor érkezik Szentendre pályaudvarára.

A szerencsésen megérkező clubtagság,ezt követően könnyed sétával  vonul át a városon a:  MűvészetMalom-ig.

Ez kb. 20-30 perc. Be kell számítani, hogy a belvárosban adventi kirakodó vásár fogad, különféle kínálatokkal, ajánlatokkal, csábításokkal. Sokéves tapasztalat szerint a spontán forralt-bor és pálinka kísértések szoktak kevés ellenállással  találkozni.

Várható, hogy kedves titkárunkat, mint népszerű képviselőt többen felismerik és itallal kínálják. Ő, mint a helyi viszonyokat jól ismerő városdiplomata nem teheti meg, hogy elutasítja ezt a gesztust. /Gondolnia kell a választóira!/ Nem lehet kizárni, hogy csatlakozunk Hozzá. Ezek a kedves, esendő emberi gesztusértékek, talán  lassíthatják a lendületet, de fokozzák a jókedvet.

18:00-18:20

A Művészet-Malomban  kezdetét veszi a kiállítás bemutató. A bemutató végén a szép látványtól telve, felszabadultan átsétálunk a közelben lévő Barcelona Étterem-Bár-ba.

18:45-19:00

Elfoglaljuk méltó helyeinket a vendéglőben.

A nemrég még a francia Rivierán barnult clubelnökünk, megtartja pohárköszöntőjét. Búcsúztatja az elmúlt  22. clubévadot, poharat emel a clubjövőre!  Ezt követően kellemes clubhangulatban, igazán jól érezzük magunkat. Ennyi!

Clubév-búcsúztatónkhoz természetesen csatlakozhat, minden kedves clubtársunk, az országban és Erdély-országból. Legfeljebb bizonyos vendéglői felkészülésre tekintettel kérjük, vegye fel előzetesen a kapcsolatot,  szervező-clubtitkárunkkal.

Azon kedves clubtársainknak, akik valamely oknál fogva nem tudnak élni  közös Clubév-búcsúztatásunkkal ezúton kívánunk

Áldott, Szép, Kiszámítható Karácsonyi  Ünnepeket!

Kelt, Óbudán 2012. december, avagy Karácsony havának 4., nevezetes Borbála napján

 Ambassador  üdvözlettel

a Budapesti Ambassadorok