Ambassador Club Budapest - logóKedves Clubtársunk!

Legutóbbi, júliusi clubestünkön, a nyári szokásoknak megfelelően, nem céloztuk meg a döntéshozatali képességet.

De, a kerthelyiségünk megvolt, és kerthelyiséges létünk, közismerten meghatározta kerthelyiséges tudatunkat. Az itteni asztal is tarka-barka, amelyen ideillő sörök próbálják finomra hangolni a tudatot. Mert : „Van valami rejtély a Krúdy Gyulaser körül, amely rejtélyre sohasem jő rá emberfia!” (Mint tudjuk: Krúdy)

Az óbudai kerthelyiségben már nem sramli szól, hanem nosztalgikus Shadows számok. Eltűnődésre méltó, hogy a teenager korunkban még oly’ lendületes gitármuzsika mára hangulatos háttérzenére változott. Persze, lehetne ilyenféle kínálkozó párhuzamokat vonni a mi életkori változásainkról is, de maradjunk a jó ízlés akkordjain belül…

Nyarunk közepe idén is kellően forró, és akinek fontos az egészsége, az folyamatosan gondoskodik a folyadékpótlásról. E virágosan szép évszakban különösebb clubhírekről nem hallottunk se országon belül, se kívül. Semmilyen club nem kíván hozzánk látogatni, és mi se vesszük a fáradtságot clubprogram-szervezésekre.

Az azért említésre alkalmas híradás, hogy két jól képzett, versenyszellemű vitorlázó clubtársunk idén is elindult balatoni Kék Szalag-on is. A megérkezésről nem kaptunk szenzációra utaló információkat… Mi bízunk sok éves tapasztalataikban és a sok éves Balatonban.

Kaptunk azonban örvendetes visszajelzést arról, hogy súlyos, 14 órás, de sikeres gerincműtétet hajtottak végre azon a fiatal magyar leányon,akinek műtétköltségeihez a magyarországi Ambassador Club is hozzájárult. A műtétre, ha jól értjük, külföldön került sor.

Így aztán a clubszerveződés társadalmi hasznosságának jó érzetével hirdetjük, hogy e havi rendes clubtalálkozásunk pontos időpontja:

2013. augusztus 22.

(Az állami ünnepet követő csütörtök)

Helyszíne: Rozmaring Kertvendéglő, Budapest

Kezdete: 18 óra

Szent István királyAz Ünnepre való tekintettel, hadd idézzünk röviden Szent István, fiához címzett Intelmeinek előszavából: „Itt az idő…kedves fiam… hogy itassanak olykor a fanyar borral, mely értelmedet tanításomra figyelmessé teszi…”

 

Kelt, 2013. augusztus, avagy Kisasszony havának 18. napján

 

Ambassador üdvözlettel

 

Fekete János
clubtitkár

dr. Seregélyesi János
clubkrónikás