Ambassador Club Budapest - nyárKedves Clubtársunk  !

Legutóbbi, augusztusi, clubestünkön azt lehet mondani szerény számban ültünk össze. Ez kicsit konkrétabban azt jelenti, hogy  2! (azaz : kettő) clubtársunk ült össze egymással. Ők tartották az Ambassador zászlót. A többiek feltehetően feltehetően felszabadultan nyaraltak – hiszen még Nyár volt.

Ha végigtekintünk eddigi augusztusi találkozásainkon, azokat mindig továbbtoltuk az ünnep, az Augusztus 20-a  utáni hétre. Az általános magyar üdülési szokásgyakorlat szerint augusztus 20-ig még tartottak a szabadságok, azután már kezdődött az őszi menetrend.

Most, hogy kis clubunk tagságának túlnyomó része nyugdíjas, mintha nehezebben gazdálkodnánk a szabadidővel. Mintha kiszámíthatatlanabb lenne a kedélyes szabadidők egyeztetése is.

Noha az  egyszerű clubszervező azt gondolná, hogy a nyugdíjas lét könnyedsége, az élet hívságain való túlisága, az élet minden napi ajándék voltának megélése, felszabadítja az életmódokat.

És valahogy mégse. Akár minden héten szervezhetnénk valami clubprogramot, és mégis a havi egyszeri találkozók is öregesen állnak össze.

Például érdekes módon, nagyon nehezen állunk át a régóta kezdeményezett 18 órai kezdésekre. Pedig megint azt gondolnánk egy nyugalmazottnak, talán, még kedvezőbb a korai kezdés. Leleteinkért aggódó háziorvosaink is inkább javallják a korábbi időpontú vacsorákat.

Aki pedig még nem annyira nyugdíjas, az  többnyire a munkahelyi hierarchia olyan főnöki fokán áll, hogy kellő szuverenitással már Ő dönthet mikor mehet el akárhova.

A fenti, közösségi clubtöprengések hatása alatt mégis optimistán hirdetjük, hogy e havi, rendes  clubtalálkozónk pontos időpontja:

 2013. szeptember 19. /Clubcsütörtök/

Kezdete : 18  óra!

Helyszín:  Rozmaring Vendéglő

/Óbuda, rakpart, Tímár utcai HÉV megállónál/

Várható club napirendek:

  1. Aktuális Ambassador Információk
  2. Ambassador Asztali Beszélgetések

Vendégelőadónk: Horváth Gábor úr /diplomata, Brüsszel/

„A karrier diplomata optimizmusa és a külügyi Kormányzat sikervágyódása…”

Amint emlékeztek, Horváth Gábor úr már jó néhányszor ellátogatott hozzánk és gazdag diplomata pályafutása különféle fontos helyszíneiről mindig érdekeseket mondott. A mostani találkozásunk is ezt ígéri.

/Ambassador clubestjeinkre valamennyi clubtársunkat szívesen várjuk, Magyarországból és Erdélyből – ha erre jár./

A fentiek alapján megkezdjük őszi clubévadunkat. Az Ősz mindig kedvez a visszatéréseknek, a beköszönéseknek, a találkozásoknak.

A többit pedig megbeszéljük, majd a: Clubban!

Kelt, Óbudán 2013  szeptember, avagy Szent Mihály, havának  11.napján

Ambassador üdvözlettel

Fekete János clubtitkár

S.  J. clubkrónikás