Ambassador Club MagyarországKedves meghívott vendégeink, Ambassadorok!

Eltelt 20 év a klub életében, ami elég hosszú idő ahhoz, hogy megszépítse az emlékeket. A szép emlékeinkből párat ki is ragadtunk és kiadványunk segítségével  közösen újra tudjuk élni azokat. Akik részesei voltak ennek a folyamatnak, tudják/tudjuk, hogy a szép emlékek mellett nehéz időszakokat is megélt, átélt, túlélt a klub.

Mi lehet a 20 éves működésünk titka? Meggyőződésem, hogy a titok abban rejlik, hogy a nemzetközi klubtól fontos emberi értékeket és évtizedek próbáit kiállt együttműködési szabályokat, hagyományokat vettünk át és nagy önfegyelemmel ragaszkodtunk azokhoz, a nehéz időszakokban is. Az önként vállalt értékek, együttműködési  szabályok olyan keretet adtak,  amelyek segítettek bennünket az elmúlt 20 évben és segítségünkre lesznek a következő 20 évben is.

Meggyőződésem, hogy működésünkkel példát mutatunk a környezetünknek a hosszú távú együttműködésre. A mi kulturális környezetünkben hagyományosan lázadunk a ránk kényszerített értékek és szabályok ellen, viszont az önként vállalt és betartott szabályok biztosítják a hosszú távú prosperitást.

Emelem poharam klubunkra, volt és jelenlegi klubtagjainkra, vendégeinkre. Megtiszteltetés számunkra, hogy elfogadták meghívásunkat.

Igyunk az elkövetkező 20 esztendőre, a várható közös élményekre, örömökre, sikerekre!