Köddé vált az Ambassador Club Pécs néhány havi esemény-beszámolójaBizonyára másnak is feltűnt, hogy honlapunk utolsó bejegyzéseként a „Kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván az Ambassador Club Pécs!” címet viseli, és kellően régi dátumot visel. 🙁

Sajnos, ennek az oka az, hogy a szokásos havi beszámolók valamilyen makacs technikai hiba miatt egyszerűen köddé váltak, felszívódtak, eltűntek. Természetesen, korábban is észleltük a gondot, próbáltuk is orvosolni a hibát, de egyszerűen nem volt rá idő, hogy rendbe tegyük.

Most, hogy az Ambassador Club Magyarország honlapját lassanként építgetjük, átalakítjuk, már igen nyomasztóvá vált a hiány – a korábban igen aktív Ambassador Club Pécs honlapja olyan, mintha megszűnt volna az élet rajta; csak áll magányosan az internet sztrádájának egyik poros mellékútjaként, és nézi ahogy a forgalom hömpölyög előtte, mellette.

Nos, gondoltuk, itt az ideje a reparálásnak, de erre kiderült, hogy annyira köddé vált az anyag, hogy nagyon nem leljük sehol. Tehát, alapvető akadályba ütközik a pótlás.

Mindenesetre úgy döntöttünk, hogy most, hogy a rendszerünket ( a honlap mögött dolgozó tartalomkezelő rendszert) felfrissítettük, a mindenből a legújabb verzió futkározik, gondoskodni fogunk róla, hogy ismét összeállítsuk, beszerezzük az elmaradásokat, és a történeti hűség kedvéért, az utókor számára be fogjuk illeszteni a sorba.

Amíg újra elő nem bányászkodik valami rejtett winchester-ficakból a hiányzó anyag, addig a szokott módon folytatjuk a honlapon a történetírást.

Minden érdekelttől szíves elnézést kérünk!