Szentendre, Új Művész Étterem - Ambassador Club Budapest évbúcsúztatóKedves Jó Clubtársunk!

Ismét lepergett egy év az idők rokkáján. Ismét letéphetünk egy lapot az Ambassador Naptárról. (Bár, mint tudjuk,az Ambassador naptár nem esik pontosan egybe a Gergely Naptár hónapjaival.)

De mindenféle naptár szerint ismét találkozhatunk, és a derű óráit számolva búcsúzhatunk az évtől és a clubesztendőtől.

A nem lebecsülendő, Ambassador programozó tehetség, évek óta /pontosabban 6 év óta/ sikeresen működteti az esztendő végi szentendrei club-bulit.

Úgy érezzük ezt mindenki élvezi, ehhez csatlakozik,szívesen elmereng a különféle galériákban. Nyilván eszébe jutnak egykori iskolai rajz órái, nem beszélve egykori rajz tanárairól. Talán végiggondoljuk, hogy melyik rajzórán és melyik rajztanárnál érlelődött meg az az elhatározás, hogy a pályaválasztások kínálataiból sóhajtva kihúzzuk a képzőművész pályát. Bár a szép, fiatal női ruhátlan modellek mustrálgatásának legális lehetősége, sok szempontból érthetővé tesz bizonyos próbálkozásokat ezen a területen.

Megtévesztően egyszerűbbnek tűnik a vendéglői vendéghelyzetünk.

A konyhához értő, jó ízlésű vendég vélelme, mindenkit megillet. Nem kell konyhai előtanulmányokat igazolni. Ahogy egy szellemeskedő francia szellemeskedve mondta, azért mert nem tudok tojást tojni, még tudom milyen a jó rántotta… Ne becsüljünk le ilyen tapasztalatokat se.

Tehát, akkor ahogy Fekete Jancsi barátunk, Szentendre Önkormányzata Kulturális Bizottságának tagja ajánlja:

2014. december 13!    Szombat!    Szentendre!    Clubévbúcsúztató!

Egyik találkozási pont: 16,40 óra! Szentendrei HÉV Megálló. /A HÉV végállomása naponta változik. Van amikor csak a Margit hídtől érhető el./

Egy másik találkozási pont: 17 óra! Ferenczi Múzeum, ahol tavaly voltunk, Kossuth utca. Az Alapító Nyolcak kiállítása! Megbízható tárlatvezetőnk közkívánatra: Krizbai Éva művészettörténész.

Harmadik találkozási pont: 18-18,30 óra! Új Művész Étterem! Itt remélhetőleg megoldódik a vendéglői menüválasztás váratlanul bonyolult szertartása. /Dumtsa Jenő utca, gyakorlatilag a fő utca/

A clubvacsora, ünnepélyes, de oldott hangulatú clubelnöki pohárköszöntővel kezdődik!

Clubprogramjainkra, minden kedves Ambassadort és kísérőjét szívesen látjuk – szinte egész Európából.

Azon kedves clubtársainknak akik valamilyen oknál fogva nem tudnak élni a 2014. évi Clubévbúcsúztató program-kavalkádjával, ezúton kívánunk Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Víg Új Esztendőt! Kelt, Óbudán,2014.december avagy Karácsony havának, Miklós püspök napján.

Karácsonyi Ambassador Üdvözlettel

Ujlaky György

Clubelnök