Ambassador Club Pécs - teljes pécsi tagság 2014-01-08Teljes létszám (!), teljes felkészültség!), gördülékenység, az Ambassador Club Pécs jövőjébe vetett hit, tisztújítás, jókedv. Ha nagyon őszinték akarunk lenni, akkor tulajdonképpen ezzel a nyitómondattal le is zárhatnánk a beszámolót a mai Közgyűlésről, hiszen ez volt az igazi lényeg.

Az Ambassador Club Pécs alapszabálya értelmében minden év első klubnapján beszámol az elnökség az előző évben végzett tevékenységről, a kincstárnok az előző évi gazdasági tevékenységéről ad számot a tagságnak,  a jelölőbizottság ismerteti az egyes tagokkal lefolytatott beszélgetés alapján, hogy az egyes klubbéli funkciókra kit szeretnének jelölni a tagok, a közgyűlés megválasztja az új vezetőséget. Az új vezetőség máris töméntelen programjavaslatot ad, és kap, talán még kissé dúslakodunk is az elképzelésekben, amelyet majd az új elnökség februárban terjeszt – összerendezve – a tagság elé.

Már az Ambassador Club Pécs 20 éves jubileumi ünnepségén megkezdte a munkáját a jelölőbizottság; a korábbi elnökséggel karöltve mindenki beszélt mindenkivel a hogyan tovább-ról. És ez látszott meg a mai Közgyűlésen; szinte mindenkinek volt  mondanivalója, mindenki figyelt  a másik véleményére, mindenki igyekezett betenni valamit a közös kosárba.

Ambassador Club Pécs . Beszámoló- és tisztújító Közgyűlés 2014-01-08 - az új elnökségAz új elnökségnek – Kovács Tibor elnök, Kasó Tamás alelnök, dr. Kondor Tamás Titkár és Farkas Győző kincstárnok – lehet, hogy nem is lesz megerőltető ez a ciklus; jóformán annyi is elegendő lesz, hogy a tagok akaratát sorrendbe, időrendbe szedje.

A közgyűlés jegyzőkönyvét, a beszámolót, hamarosan közzétesszük a honlapon.

Köszönjük a régi elnökség munkáját, az új elnökségnek pedig sok sikert kívánunk!