Ambassador Club Pécs - vendégünk volt Kemény DénesIsmét egy közösen eltöltött, kellemes estén vagyunk túl.

Vendégünk is volt, nem is akárki, Kemény Dénes, a vízilabda szövetség elnöke, a sokszoros olimpiai, világ, és Európa bajnok mestere.

Rendezvényünket megtisztelte még jelenlétével városunk polgármestere Dr. Páva Zsolt úr és Vári Attila olimpiai bajnok vízilabdázó.

Vendégeink köszöntése, külön hölgypartnereinket, néhány szó clubunkról, tagjaink bemutatása és máris Vendégünké lett a szó.

Kemény Úr bevezetésképpen beszélt nekünk családjáról, az edzői pályafutása kezdeti nehézségeiről, a csapatépítés nehéz, de jól sikerült folyamatáról, az örömteli győzelmekről és értékes dobogós helyezésekről, néhány örökre emlékezetbe íródott bajnoki címet hozó apró emlékről, a londoni eredmény nehéz feldolgozásáról és még sok minden másról.

A kérdésekre válaszolva hallottuk véleményét a sikerek hozadékáról (igazolt versenyzői létszám növekedése, vízilabda iránti érdeklődés növekedése), az edzőképzés nehézségeiről, a vízfelületi problémát megoldó uszodaépítési koncepcióról, a nézhetőséget elősegítő szabályrendszer módosításáról és bírói tevékenységről.

Egy, a vízilabdához végletekig elkötelezett, sikerorientált, játékosait szerető, őket motiválni tudó edzőt, figyelmünket végig lekötő, jó előadót, egy nagyon kiválóan kommunikáló sikeres embert ismertünk meg személyében.

Köszönjük jó sorsunknak!