dr. Szomor Attila elnök - Ambassador Club Alba

dr. Szomor Attila elnök
Ambassador Club Alba

Nagy szeretettel és megtiszteltetéssel jelentjük be, hogy a Nemzeti Ambassador Club Magyarország hetedik klubszervezeteként a mai nappal – a névadó klubnapunkon – hivatalosan is elneveztük magunkat: Ambassador Club Alba lett a választott, hivatalos klubnevünk.

Ahogyan azt már a honlapon korábban elmondtuk, 2015. április 28-án megalapítottuk az Ambassador Clubot Székesfehérváron. Az alapító ülésen a végleges névválasztás kérdését a következő klubnapra napoltuk el, hogy valamennyi alapító véleményét halhassuk a végleges döntés előtt; az Alba Regia és Alba Regio nevek tűntek a befutónak, de végül az Alba név mellett tettük le voksunkat.

A kezdéshez képest még egy fontos dolgot módosítottunk, mégpedig a hivatalos klubnapunk tekintetében: minden hónap első keddjén, 18:30 órai kezdettel tartjuk klubnapjainkat a székesfehérvári Kiskakas Étterem Székesfehérvár étteremben.

Feltehetően a nyári, kissé csendesebb, kötetlenebb klubnapokat arra is fel fogjuk használni, hogy egy alkalmasabb, színvonalasabb helyet találjunk magunknak.

Reméljük, hogy a júniusi IAC találkozón, Budapesten, minél több tagtársunknak mutatkozhatunk be. Köszönjük szépen a támogatásokat, ígérjük, hogy méltóak leszünk az Ambassador szellemiséghez!