Kedves Clubtársunk!

A legutóbbi augusztus végi clubest, igazán kellemes mediterrán nyárest volt. Még rövid ujjú inget lehetett viselni, de már nem nyomott a trópusi meleg. Több clubtársunk jelezte náluk még tart a nyaralás, éppen most utaztak el, különféle tengerek felé. A megjelent clubtagság, clubszerűen, kötetlenül beszélgetett és vacsorált.

Főleg a közelmúlt magyar politikusainak arcéleiről szőttük egyik szavunkat a másikba. Politikusi jellemeken, karaktereken, megjelenéseken méláztunk el. Talán még a politikusi szerencsékről is szó esett. (Csak valahogy Nekünk nincs szerencsénk Velük. .. ) Olvasmányélmények vegyültek személyes találkozásokba, fáma szerinti mondások akár pletykákba. De hát aki ilyen nyilvános pályára szánja magát, ki van téve különféle köztudomásoknak. Kölcsönösen kell elviselnünk egymást. Mikor kinek a nehezebb…

Itt van az Ősz, itt van újra. Indulnak a clubprogramok. Ezek közül biztosnak látszik a novemberi, hagyományos Koncz Pista féle író-olvasó találkozó. A decemberi visszatérő szentendrei clubév-búcsúztató. Felettünk lebeg még a 25. clubév valamilyen-féle megemlékezésének, valamilyen szintű igénye. (A Kaltenberg Sörház vendéglátói kiszámíthatatlansága sajnos jelenleg is fennáll. A Kaltenberg a különterem biztosítását bizonyos fogyasztási elvárásokhoz szabja. Ha nem néz ki a vendégből általa elképzelt számlájú evést-ivást, nem adja a különtermet. Lehet, hogy licitálni kéne mennyit is fogunk inni…?

A másfelé sodródott, de még elérhető volt clubtagok egy része jelezte, egy közös nosztalgikus clubvacsorára szívesen közénk ülne. Érdekes szociálpszichológia elemzés tárgya lehetne, egy club életének változásai az időben, különös tekintettel arra, amikor egy clubalapítás egyidős egy rendszeralapítással.

Mi alapelveinknek megfelelően, örömmel hirdetjük, e havi rendes clubösszejövetelünk pontos időpontja:

2015. szeptember 17. (Clubcsütörtök)

Helyszín: Rozmaring Vendéglő (Óbuda)

Kezdete: 18:30 óra!

Szelíden javasolt, főbb témáink:

1.  Aktuális Ambassador Információk

2. Ambassador Asztali Beszélgetések: A Felsőoktatási reformok hétköznapjai avagy: Hol vagy Mária Terézia..? Előadónk: Dr. Hegedűs Attila clubtársunk, a budapesti Corvinus Egyetem Kertészmérnöki Karának Dékánja

3. Ha van: egyéb

Clubestéinkre minden Ambassadort szívesen látunk – egyelőre csak Európából …

A többit, pedig megbeszéljük, majd a Clubban!

Kelt, Óbudán 2015. szeptember avagy Szent Mihály havának 10. napján

Ambassador üdvözlettel

S. J. a krónikás