Seres László, Seres Kft.Ünnepélyes keretek között átadták a pécs-baranyai gazdasági önkormányzat elismeréseit Baranya megye gazdaságának legjobbjainak, amelyekről a Pécs-Baranya Kereskedelmi és Iparkamara elnöksége döntött.

Igen nagy örömmel és büszkeséggel töltött el bennünket, hogy klubtársunk, barátunk, Seres László, munkáját elismerték. Szívből gratulálunk Laci!

Az Év Üzletembere Díj

A kamara, „Az Év Üzletembere Díjat” adományozhatja annak a természetes személynek, aki egyes gazdasági szervezetek piacképességét, eredményes gazdálkodását jelentősen javító teljesítményt nyújtott a megelőző évben Baranya megyében.

Az Év Üzletembere Díj kitüntetettje: Seres László, a SERES Kft. ügyvezetője.

Indoklás:

A SERES Gépipari és Kereskedelmi Kft. magyar tulajdonú vállalkozás, mely kommunális gépjármű felépítmény gyártás mellett, hidraulika és gépszervíz tevékenységet is folytat. 2014-es évük egyik legnagyobb sikere, a Mecsek-Dráva Hulladékgazdálkodási programhoz átadott 57 tömörítő autó és edénymosó autó, melyek a Seres Kft-nél készültek. Az eszközök a legmodernebb környezetvédelmi előírásoknak is megfelelnek, csúcstechnológiát képviselnek. A pécsi vállalkozás a hazai piacon kívül külföldre is szállít. A cég tagja a Dél-Dunántúli Gépipari Klaszternek és a Magyar Környezettechnológiai Fejlesztő és Gyártó klaszternek is. Tevékenységére folyamatosan az együttműködés, a helyi vállalkozások partnerként történő bevonása jellemző.