Az Ambassador Club Pécs régi hagyományainak megfelelően a klubtagok és vendégeik a mai napon összejöttek a törzshelyükön, hogy az évet közösen, egy meghitt étkezés keretében búcsúztassák, és mondjanak egymásnak Isten-hozzádot, és kívánjanak egymásnak szerencsés új esztendőt!

Szinte teljes volt a létszám (hiányzók: dr. Kiss Attila, dr. Lustyik György és Zagorácz Márk Barátaink), olyannyira, hogy Seres Laci barátunk 2 szép gyermekét, Síkfői Tamás kamasz fiát is körünkben tisztelhettük (és az „oldalborda-felhozatal” is teljes volt  🙂 ). Hamarosan ifj. Seres László és ifj. Síkfői Tamás lesz az újgenerációs Ambassador Club Ifi Pécs alapító? Reméljük!

A hagyományteremtő alapító atyáink „Évvégi Malackodás”-nak nevezték el az év végi közös összejövetelt, mivel az első alkalommal egy sült malacot áldoztak fel a Barátság oltárán. Minden évben egy-egy sült malac volt az áldozat, aztán ahogy kezdtek kopni az emésztőrendszereink, előbb malacsült szeletté nemesedett a jószág, majd más húsok is beléptek (pl. a kímélősebb pulykamell) a választékba, és ma már ott tartunk, hogy akadt egy kis erőleves, egy kis marhapörkölt, egy kis sült csirke, savanyúságok, zöldségek, különféle sütemények…

Ami viszont nem változott: a meghitt duruzsolás, a jókedv, az emelkedett hangulat, az ünnep és a barátság varázsa.

Egészségben, eredményekben gazdag, békés új esztendőt kívánunk minden kedves barátunknak és szeretteiknek itthon, és szerte a nagy világban!