Nem olyan régen fejeződött be a Nemzetközi Ambassador Club (International Ambassador Club – IAC) Küldöttgyűlése Badenben. A delegáltak már az ebédhez készülődnek, még tartanak a beszélgetések is, de a hivatalos Küldöttgyűlés véget ért. Este 19:00 órakor a küldöttek a badeni Trafo Kongresszusi Központban találkoznak, ahol 19:15-kor pohárköszöntőt mond az új elnök is, majd 19:45-kor hivatalos kezdetét veszi az ünnepi gála, amely egyben az Ambassador Club Baden 50 éves jubileumi ünnepsége is.

A Nemzeti Ambassador Club Magyarország képviseletében a helyszínen tartózkodik Keresnyei János úr, a NAC Magyarország elnöke, a RAC Pécs tagja, Naszály András úr, a NAC Magyarország alelnöke (egyben a RAC Duna elnöke), és Kovács Bence úr, a RAC Duna tagja.

A küldöttek dr. Michael Moercher úr, eddigi IAC elnök, helyett Frank Gut urat, eddigi IAC titkár, választották meg elnöknek. Keresnyei János úr, a NAC Magyarország elnöke a régi elnök munkáját megköszönve, az új elnöknek sok sikert kívánva a magyarországi ambassadorok nevében egy-egy ezüst emlékérmet nyújtott át a régi és az új elnöknek.

Gratulálunk Franz Gut úrnak az elnökké választása alkalmából!