Kedves Ambassador Barátunk!

A régi ambassadorok egészen biztos tudják, a fiatalabbaknak pedig elmondjuk: az Ambassador Club Pécs hagyományai között szerepel, hogy minden év áprilisi klubnapját egy minőségi borászatnál tartja. Így lesz ez 2016-ban is; már a számát sem tudjuk, hogy hanyadik alkalommal köszöntjük a tavaszt a villánykövesdi Tiffán Pincészetben, ifj. Tiffán Imre barátunknál.

A tavalyi évben, a kihelyezett klubnapunkon az Ambassador Club Duna, és az Ambassador Club Kisbér képviseletében voltak vendégeink is, és már akkor elhatároztuk, hogy minden ambassador barátunkat meghívjuk az idei évben a pincészetbe, hogy együtt legyünk a terített asztal mellett, jó borok között, jó hangulatban.

Kedves Barátaink, Ambassadorok!

Nagyon nagy szeretettel és tisztelettel invitálunk benneteket 2016. április 06-án egy Ambassador Pinceszerre a villánykövesdi történelmi pincesoron található Tiffán Pincészetbe!

A program:

Találkozás: 2016. április 06. 14:45 – 15:00 Pécs, Főpályaudvar (7623 Pécs, Indóház tér 1.), indulási oldal

Utazás:

Pécs- Villánykövesd

Bővebb információ
15:10 15:48   0:38 34 km   650 Ft 2.

 

Villánykövesd – Pécs

Bővebb információ
20:04 20:42   0:38 34 km   650 Ft 2.

Villánykövesdi program:

1. Rövid, kb. 5-10 perces séta a villánykövesdi történelmi pincesoron a helyszínhez, a Tiffán Pincészethez (H-7772 Villánykövesd, Pincesor utca 13-15. )

2. ifj. Tiffán Imre, a gazda, köszöntője (jófajta házi pálinkával, az ajtótól az asztalig, az asztalon borkorcsolya tálalva)

3. ifj. Tiffán Imre bemutatja a Tiffán és Fia Kft-t, a pincészetet, és a legfrissebb boraikat (portugieser, olaszrizling, rozé)

4. Vendégek és a klubtagok köszöntése, a klubnap hivatalos napirendi pontjainak megvitatása

5. Közös vacsora (pincepörkölt nokedlivel és/vagy krumplival, házi savanyúsággal – amennyi csak belénk fér, a végén házi rétesek)

6. Leszállás a Tiffán pincébe, 8 soros borkóstoló, részletes előadással, ismertetéssel, bortrezor megcsodálással, vidámsággal, borvásárlással

7. Búcsúzkodás, megfontolt séta a vasútállomásra, a vonaton diszkrét népdalest (ebben az időszakban, gyakorlatilag, más nem tartózkodik a piros BZMOT szerelvényen a mozdonyvezetőn, a kalauzon és rajtunk kívül)

8. Érkezést követően a vendégeket a szálláshelyükre kísérjük, búcsúzkodás, hazamenetel, otthon némi magyarázkodás, hogy miért látja az asszony másképpen azt, mint amit mi gondolunk magunkról… 🙂

Reméljük, hogy mindenki elfogadja a meghívásunkat, azt még jobban reméljük, hogy minden klubból nagy számmal érkeztek, abban pedig biztosak vagyunk, hogy csalódás senkit nem fog érni, aki megtisztel bennünket jelenlétével!

Jelentkezési létszámkorlát nincs (hozhatod a nem ambassadoros barátaidat is), felhőtlen kikapcsolódási lehetőség, kiszakadás a szürke hétköznapokból garantált! 😉

„Idő mindig arra van, amire akarjuk, hogy legyen rá időnk…”

Jelentkezés: 2016. április 04-én 14:00-ig e-mailben (a pontos e-mail címet minden klubtagnak elküldtük), vagy online, a Villánykövesd 2016. oldal felületén (kattintás a hivatkozásra).

GYERE! VÁRUNK!