Nem tartozik egyetlen szervezet életében sem a legkedvesebb pillanatok közé, amikor azt kell bejelenteni, hogy valaminek vége, valami elmúlt; a Nemzeti Ambassador Club Magyarország Elnöksége ezúton tudatja mindenkivel, hogy 2016. október 01-i hatállyal az Ambassador Club Cegléd 1994. szervezete megszűnt.

Bitay Endre úr, az Ambassador Club Cegléd 1994. elnöke hivatalosan tájékoztatta az Elnökséget, hogy a tagságuk többsége úgy döntött, hogy ebben a szervezeti formában tevékenységüket megszüntetik.

„Marad a barátság, ha erre jártok, látogassatok meg bennünket, szívesen várunk benneteket” – mondotta volt Bitay Endre.

„Az igazság az, hogy kicsit megöregedtünk, kicsit kikoptunk, kicsit megfáradtunk, és sok más elfoglaltságunk van, ami elveszi az időnket attól, hogy az ambassador szervezeti kereteiben dolgozzunk” – folytatta Bitay Endre.

„Továbbra is össze-összejárunk, havonta találkozgatunk páran, de a többség úgy döntött, hogy szüntessük meg az Ambassador Club Cegléd 1994-et.”

A Civil Szervezetek hivatalos, közhiteles névjegyzékében még nem látható a végelszámolás megkezdésének ténye, de Bitay Endre úr tájékoztatása szerint ezen is dolgozik az ügyvéd barátjuk, csak az ügyvédek sem szeretik elkapkodni a dolgokat… 😀 

Szomorú dolog, hogy 22 év elmúltával megszűnik egy civil egyesület, de nincs mit tenni, ha a többség így döntött. És – természetesen – mi éppen úgy szeretettel látjuk őket, ahogyan ők is bennünket: az ambassadorság, az ambassadori eszmék nem feltétlenül csak egy szervezetben élhet, létezhet.