Amint az korábbi híradásainkból is ismert, az International Ambassador Club (IAC – Nemzetközi Ambassador Club) azzal tisztel meg bennünket, hogy a 2017-es Küldöttgyűlését szeptember 21-23-án Magyarországon tartja és a Nemzeti Ambassador Club Magyarországot kérték fel a rendezésre. Az esemény fő helyszíne Budapesten lesz.

A Nemzeti Ambassador Club Elnöksége – csatlakozó programként – az IAC Küldöttgyúlés ideje alatt tarta meg az éppen esedékes közgyűlést, amelyre minden magyar klub képviselőjét, minden klubtagot szeretettel meghívunk, és elvárunk

2017. szeptember 23-án, délelőtt 10:00 órai kezdettel
Budapesten, a Danubius Grand Hotel Margitsziget különtermében

A Nemzeti Ambassador Club Magyarország nem egy külön szervezet; a Nemzeti Ambassador Club Magyarország mi vagyunk mindannyian! – ezért is nagyon fontos minél több magyar Ambassador részvétele a Nemzeti Ambassador Club Magyarország közgyűlésén és az IAC programokon is.

Sajnos, az IAC által választott helyszín áraa nem a mi pénztárcánknak valóak, DE… a Nemzeti Ambassador Club Magyarország – az IAC jóvoltából – rendelkezik némi forrással a költségek enyhítésére és az alábbi támogatást tudjuk nyújtani:

  • Amennyiben a Regionális klubnak nincs tartozása a nemzeti és nemzetközi tagdíj vonatkozásában, és a klubtag részt vesz a nemzeti klub ülésen (emlékeztetőül: 2017. szeptember 23. szombat délelőtt 10:00 óra, Budapest, Margitsziget), továbbá részt vesz a Gálaesten (szombat este), akkor a klubtag 70-100 € támogatást kap a Nemzeti Clubtól. (A rendezvény eddig nem látott költségeinek tükrében változik az összeg de min.70 € garantált.)
  • A vidéki klubjainkból érkező tagjainknak – a fenti összegen felül – utazási térítést is nyújtunk (15,- Ft/km x oda-vissza út – 4 fő/gépkocsival számolva), és a margitszigeti parkolási-őrzési díjat is megtérítjük.
  • Aki szervezőként vesz részt az adott programon, annak a klubtagnak nem kell befizetnie az adott program költségeit.

Tisztelettel kérünk mindenkit, hogy a részvételi szándékát (vagy kérdését) az iacdm2017 (kukac) ambassadorclub (pont)hu email címre szíveskedjen jelezni.

Megköszönjük a segítséget, ha más napokra is tudnál jelentkezni, szervezőnek, program résztvevőnek egyaránt!
Igazán nagyon reméljük, hogy a magyar klubok tagjai most is megmutatják, hogy igazi, összetartó Ambassadorok!

Az eseményekről, a részletes programokról a – terveink szerint hamarosan – induló mini honlapunkon olvashattok, és követhetitek az esemény híreit a https://dm2017.ambassadorclub.hu internetes címen.