Akinek pedig nincs múltja, annak jövője sincs.” Bizonyára sokaknak ismeretes az idézet, amelyet azért tettünk ide, mert a mai napból is egyértelműen következik, hogy az Ambassador Clubnak van jövője! 🙂

Az Ambassador Club Pécs az alakulásától kezdve, következetesen az év utolsó napján, vagy ahhoz közel – az elfoglaltságoktól függő időpontban – egy közös, ambassador-családi ebéden köszön el az új évtől, köszönti az új évet, és a tagok, párjaik, az ebédet követő koccintással fejezik ki az egymás iránti barátságot, szeretetet, tiszteletet.

Igen, ezt a szokást az „alapító atyáink” vezették be, 1993. december 31-én volt az első Évvégi Malackodás (hosszú éveken keresztül csak sült malac volt a menükártyán, majd a korosodással előtérbe kerülő gyomorkímélőbb étkek is csatlakoztak a kínálathoz). Ma, a 24. ebéden, már a sült malac helyett bőrös malackaraj, párolt zöldségek, csirkemell, valamint vörösboros marhapörkölt is szerepelt a svédasztalos kínálatban, és eperleveles tésztával lépett fel a húsleves, továbbá volt kétféle sütemény (fekete erdő szelet és sárgarépa szelet).

A 24. után már mondhatjuk, hogy van múltunk, ugye? 😀

És a jövő is már velünk van; Seres Laci, Sárszegi Zsolt és Schneider György barátaink elhozták gyermekeiket, Síkfői Tamás és Keresnyei János barátaink is gyermekeikkel jelentek meg, csak pár számmal nagyobb gyermekekkel… – némi büszkeséggel mondhatjuk azt is, hogy ők , a gyerekek, a jövő Ambassadorai!

Sajnos, olyan sokan voltunk, hogy most nem sikerült egyetlen nagy asztalt körbeülnünk, pedig – szerintünk – az lenne a teljes öröm és elégedettség. Mit tehetünk, ha a szálloda- és vendéglátóipar nincs felkészülve arra, hogy 15 jó barátot, és az ő párjaikat és gyermekeiket egy igazi, nagy kerekasztallal fogadják? 😉

Tehát, a kerekasztal keresése is azt mondja, az Ambassador Club Pécsnek van jövője, nem csak az asztal megtalálásáig, hiszen az Ambassador-gyermekek is közöttünk vannak, a barátaink gyermekei, a jövőnk zálogai!

A 2017. év búcsúztatójának tiszteletére dr. Lustyik György barátunk, az Ambassador Club Pécs elnöke mondott köszöntőt:

Amikor a barátok koccintanak az óév búcsúztatására, boldog új évet kívánva egymásnak, és látjuk az arcokon a baráti mosolyt, látjuk a körben-járást, akkor már tudhatjuk: az Ambassador Club Pécs máris elérte a jövőt, mert a múltjából építkezik:

A képek feldolgozása még folyamatban van, de az előnézeti képeket már közzé tudjuk tenni. (Köszönet Seres László barátunknak a képekért!)