Rendkívül nagy megtiszteltetés az Ambassador Club Magyarország valamennyi tagjának, hogy a Nemzetközi Ambassador Club (IAC) 2017. szeptember 21-e és szeptember 24-e között Magyarországon, Budapesten és néhány vidéki helyszínen tartja Küldöttgyűlését!

A küldöttek és magyar vendéglátóik számára – a hivatalos programokon túl – jónéhány érdekesnek ígérkező program került összeállításra, hogy a fővároson kívül is bemutassunk néhány gyöngyszemet országunkból; balatoni kirándulás, hortobágyi lovas park, koncert – csak, hogy pár érdekességet említsünk (A részletes programot a hivatkozásra történő kattintással lehet tanulmányozni.)

Óriási az igény a nemzetközi tagság részéről arra is, hogy a szervezőkön kívül találkozhassanak, beszélgethessenek a magyar ambassadorokkal, minél több barátunkkal, tagunkkal. Mi azt szeretnénk, ha mindenki tudna időt szentelni erre a ritka alkalomra, amikor a nemzetközi közösség ellátogat hozzánk; kérünk minden barátunkat, hogy a nemzetközi szervezet honlapján található foglalási rendszerben válasszon magának és partnerének minél több programot.

Az Ambassador Club Magyarország Elnöksége úgy döntött, hogy minden résztvevő ambassador tagunk részére anyagi támogatást nyújt.

Kérjük szépen az összes tagunkat, hogy minimálisan a szeptember 23-i Ambassador Club Magyarország küldöttgyűlésére, és az esti gálavacsorára szíveskedjen magát regisztrálni az IAC regisztrációs oldalán.