Kedves Ambassador Barátaink!

Már csak néhány nap választ el bennünket a hétvégi eseményektől, melynek programjáról most már a honlapunkon is értesülhettek.

A szervező bizottság nevében is szeretnélek Benneteket tájékoztatni, hogy közel 200 résztvevője lesz a rendezvények a világ minden tájáról, az Egyesült Államoktól a Fülöp szigetekig.

Most már több hazai clubtagunk is megtapasztalta a nemzetközi találkozók jó hangulatát, a kedves és barátságos légkört, ahol minden Ambassador azonnal nyitottan és érdeklődve fordul a másik felé és a világ problémái sokkal távolibbnak és kisebbnek tűnnek, amikor az ember megismeri hasonló gondolkodású clubtársainak gondolatait.

A Nemzetközi programhoz kapcsolódik a magyar clubok találkozója a Nemzeti Ambassador Clubnap – melyet 23-án szombaton 10.00 kor tartunk a Margitszigeti Grand Hotelben. A Clubnapon való részvételhez költség-térítést biztosít a Nemzeti Club. Kérjük a részvételt Club elnökötökön keresztül jelezzétek, vagy a mindenkinek kiküldött levélben található email címen.

Korlátozott létszámban még lehet jelentkezni a kiegészítő programokra – a programtervet csatolom- és kérem, aki szeretne jelentkezni az az előbb említett email címen legkésőbb a holnapi napig tegye meg.

Függetlenül a rendezvény (egyelőre csak remélhető) sikerétől, már most szeretnék köszönetet mondani Naszály András alelnökünknek, Kriszt Tamásnak az Alba Regia clubtól, Farkas Győző nemzeti kincstárnokunknak a hatalmas szervező munkáért, Lustyik György pécsi elnökünknek a lelkes népszerűsítésért és a különprogram szervezésért.

Külön köszönet azoknak a clubtagoknak akik a rendezvény idejére ajánlották fel segítségüket – Ujlaky György és Ágnes, Kovács Tibor, Sóber Sebestyén, Szabó Ervin és Petra, Szomor Attila és Dorci, Böröcz Zoli, Keresnyei Zsófi – akikről eddig tudok, és lesznek még mások is biztosan, de nagyon örülünk azoknak is akik már jelezték egy-egy rendezvényen a részvételüket, részükre az ígért támogatást biztosítjuk.

Külön köszönet a teljes Ambassador Alba Regia Clubnak amiért egy egész napos program szervezését önállóan vállalták!

Nagyon nagy rendezvény, nagyon sok vendéggel és kitüntető figyelem ez a nemzetközi közösség részéről felénk, ezért örömteli, hogy minden clubból jelezték részvételüket a NAC rendezvényen és remélhetően méltóan reprezentáljuk majd a hazai Ambassador közösséget.

Szeretettel várunk Benneteket Budapesten 2017. szeptember 21-24-én!

Üdvözlettel

Keresnyei János elnök
Nemzeti Ambassador Club Magyarország