Kedves Barátaink!
Kedves Keresnyei János, Naszály András, Kriszt Tamás és a Többi Szervező!

Elérték Pécset az elégedettség hullámai, amit az IAC Delagates Meeting 2017 budapesti rendezvénye indukált.
Nem jöhetett volna létre Nélkületek ez a hatalmas siker-cunami, és én nagyon büszke vagyok arra a hatalmas, egybehangzó elégedettségre, ami a munkátok eredménye!

Tudom, hogy most még lesz egy kis „romeltakarítás”, amellyel lezáródik a rendezvény, de az már egészen bizonyos, hogy minden eddigi hasonló csúcsot sikerült megdönteni; a résztvevők számánál (mintegy 20 országból 210 résztvevő) még fontosabb, hogy a hangulat, a programok sokszínűsége és minősége, a környezet megválasztása, a rendezvények gördülékenysége mind, mind „Michelin-csillagos” volt, és a kitűnőbbnél is kitűnőbb a végeredmény!

Rengetegnél is több munkát vállaltatok és teljesítettetek , amellyel megerősítettétek Magyarország (értsd: ország image) és benne a magyar Ambassadorok pozitív hírét, helyzetét, képességét, helyét és szerepét Európában, és az Ambassadoros társadalomban!

Emlékszem nagyon jól, hogy 2010-ben, amikor a pécsiekkel azért lobbiztunk, hogy – ha már EKF lettünk – legalább az IAC vezetősége, vezetői látogassanak Magyarországra, az volt a végső érvünk, amivel akkor (vicces, de így volt) a sok ilyen-olyan előítéletet letörtük, amikor megírtam Heinz Pfannernek, az IAC akkori titkárának; „… higgyék el, hogy Pécs és Magyarország is Európában van, és higgyétek el, mi is angol wc-t használunk”. 🙂
És jó volt tapasztalni, hogy már volt ismeretük, hogy már voltak elvárásaik, és volt bizalmuk (na, meg az éveken keresztül a nemzetközi klubéletben hallatott hang, végzett tevékenység és munka, hogy csak Naszály András, Keresnyei János, vagy legutóbb dr. Lustyik György tevékenységét említsük), hogy Magyarország ambassadorait bízzák meg a szervezéssel, hogy Magyarországot válasszák helyszínnek.

Köszönjük az Ambassador Club Alba Regia, az Ambassador Club Duna, az Ambassador Club Budapest és az Ambassador Club Pécs Club tagjainak, hogy a Nemzeti Klubnapon és néhány programon történő jelenlétükkel emelték a rendezvény pompázatos színvonalát, egyben a kisbéri és a ceglédi klubok sajnálhatják, hogy nem voltak közvetlen részesei az eredménynek!

Az Ambassador Club Alba Regia és az Ambassador Club Duna közösségének külön köszönet azért a munkáért, amellyel a rendezés és lebonyolítás oroszlánrészét vállalták, végezték!

Keresnyei János és Naszály András barátaink nem csak az Ambassador Club Magyarország elnöke illetve alelnöke, Kriszt Tamás nem csak az Ambassador Club Alba Regia titkára, hanem ennek az óriási rendezvénynek a culágerei, lóti-futijai egyben; reggel csomagokat rakodtak és szállítottak, délután recepciósok, ügyintézők, vendégek gardírozói, este tárgyalópartnerek, beszélgetések irányítói, éjjel stratégák, elemzők, tanulságot hasznosítók, következő napi program-módosítók voltak

Nyilvánvalóan sok országban még sokáig fognak beszélni a budapesti kiváló Küldöttgyűlésről, de azt már itt és most lehet hallani; ilyen színvonalú és sikeres rendezvénye az IAC-nek nem nagyon volt a közelmúltban (példaként az is elhangzott – nyilván nem egészen úgy, ahogyan az én szavaimmal tolmácsolom -, hogy pl. a párizsi Küldöttgyűlés a budapesti aktatáskáját sem vihetné, semmilyen tekintetben. 🙂

Büszke vagyok és megtisztelőnek tartom, hogy – ha csekély mértékben is – részese lehettem a nagysikerű rendezvénynek a szervező munkájában, hogy a magyar Ambassadorokkal együtt lubickolhatok a siker fényében!

Köszönet a végtelen mennyiségű munkáért, amelynek eredményeként újra és újra jó érezni, hogy magyarok vagyunk, hogy Ambassadorok vagyunk!

Megjegyzés: Az esemény képanyagát az IAC Küldöttgyűlésre létrehozott minisite-on lehet megtekinteni, a https://dm2017.ambassadorclub.hu/ címen.