varnagy_attila-elhunyt-2019-01-15Elhunyt Várnagy Attila, a pécsi zenei élet nagy alakja, az Ambassador Club Pécs Ambassador Díjjal kitüntetett tiszteletbeli tagja.

Tegnap délután, 78 éves korában eltávozott közülünk Várnagy Attila, a pécsi zenei élet évtizedeken át fontos alakja.
A Filharmónia igazgatójaként, fagottművészként, zenekari zenészként működése meghatározó volt a térség klasszikus zenei életében. A muzsika áthatotta életét, édesapjától vette át az Országos Filharmónia pécsi kirendeltségének vezetését, lehetőséget teremtve a közönségnek, akiket személyesen ismert, hogy az ország legjelentősebb művészeivel találkozzanak a régióban.

A Filharmónia Magyarország saját halottjának tekinti, osztozunk a család és mindazok gyászában, akik szerették, tisztelték. – ezekkel a sorokkal búcsúztak a Filharmónia Magyarország facebook oldalán.

Szomorú szívvel hajtjuk meg fejünket, és búcsúzunk kedves Barátunktól, tanítónktól, tiszteletbeli klubtagunktól, az Ambassador Díj 2007. évi kitüntetettjétől, Várnagy Attilától.

A klub nevében dr. Síkfői Tamás barátunk Várnagy Attila özvegyének, Sólyom Kati színművésznőnek, őszinte részvétünket fejezte ki.