The best way to get to know a country and it’s culture is to live and work there. The best way to get to know ourselves is to meet people from far away places and realize that they aren’t so different. However, we can learn a lot from our differences.

A lovely young couple from two very different cultures fell in love and are now continuing their adventure by living in Hungary. They joined us to talk about their experience so far and how it differs from their home countries.

Egy ország és annak kultúrájának legjobb megismerési módja, ha az adott országban élünk és dolgozunk. A legjobb mód önmagunk megismerésére, ha távolról jött emberekkel találkozunk, és azt érzékeljük, hogy nem is vagyunk olyan különbözőek, de mindezen különbözőségeinkből nagyon sokat tanulhatunk.

Egy kedves pár, akik két, teljesen különböző kultúrából érkeztek, és találtak egymásra, most Magyarországon élve folytatják kalandozásaikat. Klubnapunkon csatlakoztak hozzánk, hogy beszélgessünk az itt szerzett tapasztalataikról, élményeikről, és arról, hogy mennyiben és miben más nálunk élni, mint a szülőhazájukban.

Our guest were / Vendégünk volt:  Nick & Hiromi

Ambassador Club Magyarország - Ambassador Club Duna klubnap 2019-11-28