Ahogy végigtekintünk 2020. évi I. féléves clubnaptárunkon, a rendes évi clubestek a következőképpen következnek :

Január 16,   Február 20,   Március 19, Április 16, Május 21, Június 18.

Harminc éves clubtapasztalatunk alapján, ezekbe az estekre kell érdekes témát, programot találnunk.
Nyilvánvaló, hogy éves programjaink között kiemelten fontosnak tartjuk Clubalapításunk 30. évfordulóját, illetve az ezzel kapcsolatos megemlékezést, ami tavasszal, clubnaptárilag márciusban, következik be.
Egyenlőre nem tudunk ezzel kapcsolatosan alakuló elképzelésről. Feltehetően nem lenne sok értelme egy lehetőségeinket, jelentőségünket meghaladó esemény rendezésének.

De egy átlagosnál ünnepélyesebb clubesttel talán tartozunk magunknak. Tartozunk kellemes emlékeinknek.

Elképzelhető pl. egy : „Ünnepi Közgyűlés„ egy kibővített Közgyűlés egyben ünnepi vacsora. Erre meghívhatnánk pártoló tagjainkat (8 pártoló érzésű taggal számolunk ) Ők eddig is minden clubestünkről kaptak értesítést, abban a reményben, hogy ha egyik vagy másik témánk felkelti érdeklődésüket akkor lejönnek a clubba.
Legutóbbi (2015-ös , a 25. évfordulóhoz kapcsolódó) akkor még érvényes címeink alapján van 4, időközben különféle okoknál fogva elmaradt volt clubtársunk, akiket talán még mindig értesíthetünk emlékezésünkről. Aztán majd eldöntik van-e idejük körénk telepedni egy baráti koccintásra.

Az Ambassador Nemzeti Clubprotokoll mellett baráti kapcsolatunk is indokolja,hogy hívjunk a nemzeti Clubelnökségből vendégeket.
A Nemzetközi Clubszervezet bizonyára megérti, hogy 30. éves Clubtalálkozónkat nem értékeljük fel, egy nemzetközi találkozó rangjára.

A három évtized vagyis egy emberöltő elmúlása azt is jelzi, hogy vannak akiket már nem tudunk meghívni. A nemzetközi vezetőségből delegált Helmut Claus és Kurt Mayrhofer barátainkra úgy emlékezünk, nemcsak clubkötelezettségüknek tettek eleget, barátként is mindig szívesen jöttek.

Talán a választott helyszínt illetően is válogathatunk. Választhatjuk jelenlegi, lényegében bevált törzshelyünket. Választhatjuk egykori alapító helyünket, a Kaltenberg Sörözőt. (Bár a Kaltenberg nyegle és felelőtlen üzletvezetése okozott már néhányszor bosszúságot nekünk…)

Ha nagyon aktívnak érezzük magunkat rászánhatunk egy délutánt akár végiglátogathatjuk összes eddigi törzshelyünket és mindenhol emelhetjük nosztalgikus poharainkat szép emlékeinkre. (Bár ezek közül a helyek közül jó-néhány, már úgy tudjuk, nem működik.)
Így, fenti gondolatmenetünk hatása alatt örömmel hirdetjük, hogy e havi rendes clubtalálkozónk pontos időpontja :

2020. február 20. / Clubcsütörtök /

Helyszín : Rozmaring Vendéglő
Javasolt kezdet: 18:30 óra !

A többit megbeszéljük, majd a Clubban !

Kelt, Óbudán,2020. február avagy Böjtelő havának , 13.napján

Ambassador üdvözlettel

                                                                                                                                                                                                         S. J.
clubkrónikás