Kedves Clubtársunk!
Kedves Pártoló Barátunk!

2021. novemberben, hagyományosan, Koncz Pista barátunk volt a vendégünk. Legújabb kötetét mutatta be. Egy interjú kötetet. A pécsi Jelenkorban megjelent, nagyrészt pécsi tudósportrék kerültek egy kötetben. Az elmúlt 15 év tudósportréi, tudós-sorsai, tudós gondjai. Délmagyarországon.
Kedves barátunk, tiszteletbeli clubtagunk miattunk vállalta a délutáni, éjszakai autózást Pécs és Budapest között, oda és vissza.
Ezúttal is köszönjük.
A clubtagságot négy érdeklődő clubtag képviselte. Igaz zárt légkörű helyiségeinket már megint beárnyékolja járványveszély.
Ebben az évben csak májustól tudtunk clubélni és késő ősztől ismét megjelent az indokolt óvatosság.
Szerencse, hogy októberi clubalapítási rendezvényünket normális körülmények között, jó hangulatban tudtuk lebonyolítani.
Így ezen kellemes hangulatok hatása alatt tudtunk búcsúzni eltelt clubévtizedeinktől.
Látjuk, halljuk újabb és újabb járványhullámok bizonytalanítják el, a társas összejövetelek kedvelőit.
Ezért a jelenlévő négy clubtag átvette a clubévbúcsúztatóról való clubdöntés felelősségét. Miután havi rendes, clubesténk volt, törzshelyünkön, úgy éreztük, átháramlott ránk a távollevők döntési érzülete is. Így – döntöttünk. (Nem lehetetlen, hogy annak idején, valahogy így alakult a „bolsevik párt„ is …)
Tehát, a körülményeket figyelembe véve, sajnos idén sem tudunk tartani, önálló clubév búcsúztatót.
De!
Azért látunk egy vigaszlehetőséget. A fiatalabb Ambassadorokból álló Duna Ambassador Club, tervez egy szentendrei clubévbúcsút.
Ehhez lehet csatlakozni.
Amint bizonyára mindenki emlékszik, ezt a decemberi clubprogramot Fekete János clubtársunk találta ki. Még 2008-ban. Felhasználva szentendrei közéleti kapcsolatait, minden évben szervezett egy galérialátogatást, és egy vacsorát. Ezek jó emlékű clubesték voltak.
(Tudomásunk szerint Fekete János barátunk ezen az eseményen is rajta tartja, áldó kezeit!)

Pár év múlva ezekhez a kirándulásokhoz kapcsolódtak a junior Duna Club tagjai. Közel másfél évtized elteltével, Ők a kezdeményezők és mi vagyunk a kapcsolódók.

„Változnak az idők és változunk benne mi is – „Tempora mutantur, et nos mutamur in illis „ tartják egy frank uralkodótól (Bizonyos I. Lothar – Kr. u. 840- 855) és ez annyira „aranyköpésnek„ bizonyult, hogy azóta is ismételgetjük.

Tehát:

Clubévbúcsúztató vagy Clubkarácsony,
2021. december 18-a, szombat
Szentendre, Ferenczy Múzeum (Kossuth L. u 5.)

Utána:

Clubvacsora
Teddy Beer Étterem (Péter Pál u. 2.)

Találkozó: 16:30 órakor! a Múzeum előtt!

Előtte, közben: vásárlási lehetőség, forralt bor, hűtött pálinkaivási alkalmak!

Bár Naszály András nemzet clubelnök barátunk már elküldte meghívóját, a jelentkezési lehetőséget és határidőt kicsit módosítjuk: 2021. december 12! Vasárnap !

Azon kedves barátainknak, akik nem tudnak élni a fent vázolt programlehetőséggel, ezúton kívánunk:
Áldott Karácsonyt és Szerencsésen alakuló Új Esztendőt !

Kelt, Óbudán 2021, december, avagy Karácsony Havának 7. napján

Ambassador üdvözlettel:

Ujlaky György
clubelnök
S. J.
clubkrónikás