Kedves Klubtag!

Békegalamb - Pablo PicassoAz International Ambassador Club tagjaiként elkötelezettek vagyunk közösségünk alapelvei mellett.

Hiszünk a barátság erejében, a szabadsághoz való egyenlő jogban és a toleranciában.

Most, amikor szembesülünk a háború új fenyegetésével, az értékeink megőrzésének képessége megkérdőjeleződik.

Az Elnökök Értekezlete és az IAC Intéző Bizottság nevében szeretnélek tájékoztatni álláspontjáról az ukrajnai orosz invázió körüli eseményekkel kapcsolatban.

Az Ambassador Club elítéli az erőszak minden formáját. Hiszünk abban, hogy nincs elfogadható ok arra, hogy emberéletet vonjunk el és szenvedést okozzunk embertársainknak.

Úgy gondoljuk, hogy kötelességünk segíteni a háború testi-lelki áldozatait, mindenkit, akinek személyes biztonsága, élete veszélyben van, de mindenekelőtt természetesen kiemelt felelősséggel tartozunk Klubtagjainkért.

Az Ukrán Ambassador Clubnak 6 tagja van és családjaik. Valós veszélyben vannak, jelenleg 2 család menekül, 4 pedig Kijevben maradt, többségük tudomásunk szerint a hazájáért harcol.

Sokan felajánlottuk már aktívan segítségüket, de az biztos, hogy további támogatásra lesz szükség, és az is biztos, hogy bármi segít.

Ha humanitárius segítségnyújtásban szeretnél részt venni, kérjük, írj a e-mail címre, vagy használd a TOGETHER kört az Ambassador Applikációban, hogy tájékozódjon a menekültek szükségleteiről és segítséget ajánljon fel.

Azon dolgozunk, hogy megtaláljuk azokat a módokat, amelyek segítségével erőforrásainkat felhasználhatjuk a rászorulók megsegítésére. Az egyik módja az otthonok megnyitása. Sokan már megtették az ajánlatot, amiért hálás vagyok.

A lehető leggyakrabban tájékoztatlak e-mailben és az APP-n keresztül.

Köszönettel és barátsággal

John M. Callahan
President
International Ambassador Club