Kedves Clubtársunk !
Kedves Pártoló Barátunk !

konyvborito-Sam SmallLassan búcsúzik ez a clubév is. Legútóbb, novemberben találkoztunk,  kellemes találkozónk volt. Ez évben először vettük igénybe régi clubszobánkat. Novemberben sikerült olyan résztvevő létszámot kiállítanunk , amely már hihetővé tette clublétezésünket.
Ismét Koncz Pista barátunk volt a vendégünk és a vendégelőadónk. A számunkra is ismert görcsönyi lokálpatrióta és szabadidős club a Bamba Club elmúlt 25 éves történetéből mesélt. Kedves, többnyire vidám, emberi történetek. Szereplői igen hasonlóak pl : a B . Hrabál által megírt derűs sörözőtársakhoz, vagy Eric Knight : Sam Small csodálatos, kissé elvarázsolt szomszédaihoz.
Bizonyára vannak elismert társadalom-pszichológusok akik megerősítik vélekedésünket, hogy az ilyen kis clubbocskák, asztaltársaságok sokban járulnak hozzá kellemes identitásaink megerősítéséhez.

Az év adventi időszakába érkeztünk. Ez egy kellemes időszak. Nem véletlenül települt rá az Üzlet! Ilyenkor fokozott fogyasztásra, vásárlásra biztat. Nem rossz érzés se fogyasztani, se vásárolni. Mindössze a mértékeket kell megéreznünk. A mi rendkívül bölcs mértékünk a pénztárcánk mértéke. Az agresszív kínálás mértékét kéne finoman csökkenteni.
Szeretjük az angolszász karácsonyi dalokat is, amelyek ilyenkor kicsit szirén énekként csábítanak vásárlói hangulatokba. De ha minden vásárban és üzletközpontban az eredetileg kedves Jingle Bells szól, akkor azért keresni kezdjük a kijáratokat.

Advent ide, advent oda, sokáig szokásos év végi koccintásunkra, clubévbúcsúztatónkra talán a Covid óta, nem jelentkezik igény.

Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Esztendőt kívánnak mindenkinek az AmbassadorokDe azért, nem maradunk Ambassador Karácsony nélkül.
Ezért azt ajánljuk, hogy csatlakozunk az Ambassador Club Duna szentendrei clubév- zárójához.
Mint bizonyára emlékeztek ezt hosszú évekkel ezelőtt Fekete Jancsi barátunk találta ki.
Felhasználva szentendrei kulturális kapcsolatait, kialakított egy évente visszatérő programot, jól kiválasztott galéria látogatást és egy ugyancsak jól kiválasztott vendéglő látogatást.

Korábban hozzánk csatlakoztak a fiatal Ambassadorok. Változnak az idők, most a fiatal Ambassadorok szervezik a karácsonyi szentendrei kirándulást és nekünk van lehetőségünk hozzájuk csatlakozni. A kulturális forgatókönyv a régi. Galéria és gasztronómia.

Bizonyára mindenkihez eljutott a Duna Club korábbi felhívása. Ezt csak megerősíteni tudjuk. Mindenkit biztatunk a részvételre !

Tehát:

Karácsonyi Ambassador Clubévbúcsúztató ,
2023. december 16. ( Szombat ) !
Találkozás : 16,30 óra ! Szentendre ! Fő tér !
Múzeum : Kmetty Múzeum
Vacsora : Dorothea Bistro -Cafe

A szervezők szervezési gondjai megkönnyítése érdekében , kérjük a gyors jelentkezést, visszajelzést !

Mindazon barátainknak akik nem tudnak élni a fenti clubprogrammal kívánunk :

Áldott Karácsonyt, Víg Esztendőt, Ünnepi Hangulatokat, Ünnepi Ételeket és Italokat – az Ünnepi Asztalokra!

Kelt, Óbudán, 2023. december, avagy Karácsony havának 6. Szt. Miklós napján

Itt jegyezzük meg szomorúan , hogy eddigi clubévzáró meghívóinkat, hosszú éveken keresztül, clubelnökünk Ujlaky György nevében küldtük.
Ez év adventjében már hiányzik a neve. 🙁 🙁

Ambassador üdvözlettel

S. J.
clubkrónikás