Már a programalkotó klubnapon dr. Sárszegi Zsolt barátunk bejelentette, hogy 2023. június 17-én kedvesével, dr. Bognár Eszterrel egy kerti partit rendeznek, amelyre az összes pécsi ambassadort és párjukat szeretettel meghívják, és elvárják.

– „Nálunk kicsi a hely, nem férünk el ennyien, de nagyon szeretnénk, ha viszonozhatnánk a sok kedves meghívást, baráti ebédeket, összejöveteleket, és találtunk egy jó kis helyet, ahol összejöhetünk.” – mondta akkor Zsolt.

Minden egyes klubnapon, összejövetelen nem felejtette el megemlíteni, hogy „ugye jöttök?” – akkor kellett volna gyanút fognunk, és összefognunk Barátunk szabadságáért, de nem sejthettük, hogy mi készülődik.

Eljött végre a nap, és az égiek is a kegyükbe fogadtak bennünket; langymeleg nyári szombat délutánnal, majd estével ajándékoztak meg bennünket.

Az érintetteken és a szervezőkön kívül senki, de senki nem tudta, hogy mi a meglepetés tárgya. A helyszínen lánykérésre tippeltünk, de amikor a piros-fehér-zöld szalaggal „ellátott” hölgyet megláttuk, majd Esztert, édesapja karján, akkor lezuhant a tantusz: itt esküvő lesz!

És lett esküvő! Olyan, ami nem olyan, mint máskor, máshol! Ahol nem az számított, hogy ki bújuk bele a hasban kinőtt sötét öltönyébe, kisestélyi ruhájába, ahol nem feszengenek a vendégek, ahol nem húsleves-rántotthús-torta és dajdaj uralta a terepet, hanem egy igazi kerti parti, ahol a házigazdák mosolyogtak, csókolóztak, mellesleg még össze is házasodtak. 🙂

Jó volt ott lenni, jó volt részese lenni!

Éljen az ifjú pár!

Kérésre a videók eltávolításra kerültek, de az Ambassador Club Pécs zárt körben elérhető dokumentumai között elérhetőek. Kérésre a videók eltávolításra kerültek, de az Ambassador Club Pécs zárt körben elérhető dokumentumai között elérhetőek.