Kedves Ambassadorok!
Kedves Barátaink!

Amint az (majdnem minden) klubtagunk előtt ismeretes, a Nemzetközi Ambassador Club (International Ambassador Club – IAC) minden klubtagról nyilvántartást vezet, amely az IAC honlapján a tagok számára, a bejelentkezésüket követően, láthatóak.

Tehát, az IAC nyilvántartása, korlátozott adatokkal, csak a tagok számára jelenít meg adatokat. Sokkal kevesebb adat jelenik meg így is, mint amennyit az IAC a nyilvántartásába kér.

A kapcsolattartáson kívül a másik kiemelt szerepe az adatoknak az, hogy a nemzetközi tagdíjat a nyilvántartás alapján kell megfizetni. Egyszerű a szabály: aki év közben válik klubtaggá, annak nem kell tagdíjat fizetni, aki január elsején a nyilvántartásban szerepel, annak igen. 🙂

Minden évben hatalmas küzdelem folyik azért, hogy minden klubtagról időszerűek legyenek az adataink – se feleslegesen ne fizessünk, de el se maradjunk nemzetközi tagdíjakkal.

A telefonhívástól a különféle excel táblázatokig sok mindennel kísérleteztünk, de nem igazán vált be, mert nem nagy a tagság hajlandósága az adatközléshez, meg nehézkes, mert a megküldött adatokat át kell tenni a Nemzeti Ambassador Club Magyarország adattárába, onnan az IAC adatnyilvántartásába; idő és energia állandóan a lyukakat lyukakkal tömködni.

Vannak olyan új tagjaink, akikről nem is tudunk adatot a nevén kívül, ö nem tudja, hogy pontosan mire van szükségünk, vannak olyanok, akik nem tagok, de a klubjuk elfelejteni jelenteni a változásokat…

Fentiek alapján úgy véljük, ha egy egyenlőre félig – automatikus rendszert állítunk hadrendbe, akkor is sokat teszünk annak érdekében, hogy a magyarországi klubok tagjainak nyilvántartása rendben legyen.

Kérjük, hogy az alábbi űrlapot nagyon pontosan töltsétek ki, kattintsatok a „Küldés” feliratra, és a többiről a rendszer fog gondoskodni (egy másolatot kaptok ti is az adataitokból, emailben).

Természetesen, az adatok rendkívül gondosan kerülnek kezelésre, a nyilvánosság számára nem hozzáférhető módon!

Köszönjük szépen az együttműködést!