Hotel Palatinus Pécs - Ambassador terem

Location

Király utca 5.
Pécs
Baranya
7621

Next Event

No upcoming events
Loading Map....

Hotel Palatinus Pécs Hotel Palatinus Pécs - Ambassador terem

A 3 csillagos superior szálloda Pécs történelmi központjában, a fő bevásárlóutcán helyezkedik el. A hotel wellness-részleggel és turisztikai kártyával csábít, amely ingyenes szolgáltatásokat és különböző kedvezményeket biztosít. A nyilvános helyiségekben ingyenes a Wi-Fi.

A Hotel Palatinus City Center legtöbb szobája légkondicionált, és nemrég lett felújítva. A lakrészek minibárral és kábel TV-vel is felszereltek. Antiallergén szobák is rendelkezésre állnak.

A Relax Studio szaunával, gőzfürdővel, valamint masszázsokkal várja a vendégeket.

A hotel étteremmel is rendelkezik, ahol minden nap kiváló reggelit, valamint finom magyar és nemzetközi ételeket kínálnak.

A Hotel Palatinus City Center elegáns báltermében különböző rendezvények és konferenciák lebonyolítására is lehetőség van. Az Ambassador különteremben tartja minden hónap első szerdáján klubnapját az Ambassador Club Pécs, a különterem a többi napon oktatás, üzleti megbeszélés stb. célra igénybevehető, nem csak a szálló vendégei részére.

A Mecsek lábánál elhelyezkedő Pécs 2010-ben Európa Kulturális Fővárosa volt. A főtér egy perc rövid sétára található, valamint a város legfontosabb látnivalói is a hotel közvetlen közelében vannak.

Király utca 5.
7621  Pécs
Magyarország
Telefon: +36-72-889-400
Rezervációs telefon: +36 72 889 462
Rezervációs fax: +36 72 889 462
GPS Koordináták: N 46°4’35” E 18°13’46”

Upcoming Events

  • Nincs esemény előjegyezve ezen a helyszínen