Location

dr. Majorossy Imre utca 36.
Pécs
Baranya
7625

Next Event

No upcoming events
Loading Map....

A Pécsi Kereskedelmi Központ Pécs történelmi belvárosának határán a Tettye városrészben, parkolási zónán kívül helyezkedik el.

Újszerű megoldás született a városképbe nem illő irodaház homlokzatának megjelenítésére. A városi tervtanács és az Örökségvédelmi Hivatal jóváhagyásával Konok Tamás Kossuth-díjas festőművész grafikáját Oszoli Dénes tervező adaptálta a homlokzat különleges és az országban egyedülálló díszítésére.

Pécsi Kereskedelmi Központ

Megközelíthetősége személygépkocsival vagy tömegközlekedéssel igen kedvező.

Az irodaház korszerű technikai felszereléssel biztosítja nemzetközi és hazai konferenciák, üzleti találkozók, oktatási programok, tréningek megrendezését.

 A Pécsi Kereskedelmi Központban bérelhető irodák, konferenciatermek, tárgyalók, valamint oktatótermek biztosítják a teljes körű szolgáltatást.

A gazdasági élet minden területét reprezentáló bérlők részére komplex irodai szolgáltatást nyújt kedvező áron, igényes, klimatizált környezetben, parkolási lehetőséggel, éjjel-nappali portaszolgálattal, valamint az épületben működő Fókusz étteremmel.

Pécsi Kereskedelmi Központ Zsolnay konferencia terem

A Pécsi Kereskedelmi Központ 160 fős Zsolnay konferencia terme igényes belsőépítészeti kialakítással, a híres Zsolnay eozin díszítő elemekkel és teljes technikai háttérrel,

  • nagyon jó minőségű kihangosítás
  • teljes audió-vizuális eszköztár
  • sok pontos internet hozzáférés
  • mobil szavazó rendszer
  • 100 fős szinkron tolmács rendszer
  • klimatizált

sokrétűen tudja kiszolgálni a különböző rendezvényszervezési igényeket. A konferencia terem hangszigetelő, mobil falrendszerrel két kisebb teremre választható, de mindkét részben a felsorolt technika önállóan is alkalmazható.

A konferencia terem mellett étterem áll a résztvevők rendelkezésére, mesterszakácsaink hagyományos éttermi kiszolgálással, és fogadással is várják a vendégeket.

Upcoming Events

  • Nincs esemény előjegyezve ezen a helyszínen