Szent György Fogadó és Étterem Pécs

Location

Nagyvárad utca 23.
Pécs
Baranya
7623
Dél-Dunántúl

Next Event

  • 2024-07-04 - 18:00 Klubnap – Ambassador Club Mecsek
Map Unavailable

Szent György Fogadó és Étterem Pécs - logó„A Szent György Fogadó a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség „Védnöki Táblás Háza”. Az alapítás éve 1993, a Fogadó 1995-ben, az étterem 1999-ben nyitott ki. Csendes, nyugodt környéken, Pécs régi családi házas negyedében, a Nagyvárad utcában található. Pécsett gyalogosan érdemes közlekedni. A történelmi belváros 20 perces sétával közelíthető meg (1800 m) és a vasútállomás is csak 10 percre van (900 m). A Lauber Dezső Sportcsarnok, ahol a pécsi kosaras lányok és fiúk küzdenek és a Hullámfürdő, ahol a vízilabdázókon és úszókon kívül a pihenni, felfrissülni vágyó vendégek is jól érezhetik magukat, 10 percre található (800 m). A Városi Műjégpálya és a Pécsi Városi Tenisz centrum valamint a híres pécsi vásár területe 20 percen belül (1600 m) elérhető gyalog. Mozgássérült vendégeinkre is gondoltunk: akadálymentesen közlekedhetnek fogadónk egész területén, lifttel megközelíthető speciális szobák állnak rendelkezésükre. Fogadónkat a szolgáltatásai mellett a városban való elhelyezkedése, igényes és egyben családias hangulata teszi vonzóvá a Pécsre látogató vendégek számára. „

„Fogadónkban a különlegességnek számító, varrógép-lábakon álló asztalainkon kóstolhatja meg ízletes ételeinket a környék legkiválóbb borainak kíséretében. A jó idő beköszöntével teraszunk is megnyit, hogy a mediterrán klímát szőlőlugas árnyékában, virágos, kellemes környezetben is élvezhessék vendégeink. Ha családi, baráti társaságban szeretne ünnepelni vagy üzleti partnereivel tárgyalni, lovagtermünk áll rendelkezésükre, ahol 20 főig, vagy éttermünk, ahol 40 főig, vagy emeleti különtermünk, ahol akár 50 fő számára is alkalmas elszeparált helyiséget tudunk biztosítani. Ilyen és hasonló alkalmakhoz tudjuk ajánlani menüsorainkat, melyek természetesen igény esetén módosíthatóak.”

„Keletről, Budapest felől a 6-os úton az Árkád bevásárlóközponttól számított 6. rendőrlámpánál, a Megyeri útnál, ahol balra kanyarodó sáv van, ott kell balra fordulni, majd az első kereszteződésnél a Nagyvárad utcánál ismét balra fordulni, és a 3. kereszteződésnél megérkezett.

Nyugati irányból, Barcs, Szigetvár felől jövet a 6-os úton, a városba érve a METRO – TESCO után, a jobb oldalon található ALDI utáni rendőrlámpánál, a Megyeri útnál jobbra kell fordulni, majd az első kereszteződésnél balra a Nagyvárad utcába, és a 3. kereszteződésnél megtalálja a Fogadót.

Délről, Siklós, Harkány felől érkezve a városunkba, amikor átjött a felüljárón, a villanyrendőrnél balra kell kanyarodni Barcs irányába az ÁRKÁD üzletközpont előtt, majd a 6. rendőrlámpánál, a Megyeri útnál, ahol balra kanyarodó sáv van, ott kell balra fordulni, majd az első kereszteződésnél a Nagyvárad utcánál ismét balra fordulni, és a 3. kereszteződésnél megérkezett.

Amennyiben vonattal, vagy autóbusszal érkezik, a VOLÁN TAXI szolgáltatását javasoljuk igénybe venni (+36 72 333333, vagy +36 30 933 3333).
Ferihegyről, repülővel érkező vendégeinknek javasoljuk a Mistral-minibus szolgáltatását (www.mistral-minibus.hu).”

Szent György Fogadó és Étterem Pécs - Ambassador Club Mecsek

Upcoming Events

1 2 3 4