A mai világban néha szükség van arra, hogy erről, vagy arról online szavazzunk; adott egy kérdés, amiben jó az, ha a klubtagok döntenek, pl. egy helyszín, egy időpont, vagy egy cél kiválasztása, általában olyan dolog, amit már egyszer-többször átbeszéltünk, csak éppen a végső szót nem mondtuk ki, vagy adtunk magunknak időt, hogy gondolkozzunk, hogy melyik lehetőséget válasszuk ki.

HOGYAN HASZNÁLJUK FEL AZ UKRAJNAI MENEKÜLTEK SEGÍTÉSÉRE ÖSSZEGYŰJTÖTT PÉNZESZKÖZT?

  • Utaljuk át az IAC számára, hogy ők gondoskodjanak a további felhasználásról. (33%, 1 szavazat)
  • Vásároljunk az összegen tartós élelmiszereket, egészségügyi- és hygiéniai dolgokat, vitaminokat, gyógyhatású szereket, és adjuk át a szétosztásukkal foglalkozó szervezet(ek)nek. (33%, 1 szavazat)
  • Vásároljunk az összegen tartós élelmiszereket, egészségügyi- és hygiéniai cikkeket, vitaminokat, gyógyhatású szereket, és vigyük azokat a határra, vagy az elosztó budapesti központok valamelyikébe. (33%, 1 szavazat)
  • Utaljuk át egy másik szervezetnek, amelyik igazoltan és aktivan az ukrajnai menekültek támogatását végzi. (0%, 0 szavazat)
  • Egyéb, talán az előzőeknél kicsit jobb, és/vagy hatékonyabb megoldást javaslok. Részleteket a levelezőlistán azonnal megosztom veletek. (0%, 0 szavazat)
  • Nem javaslom a menekültek támogatását, hiszen van itthon, a környezetünkben is olyan probléma, amit segíteni kellene. Az összegyűjtött összeget utaljuk vissza a feladónak, és kezdjünk másik gyűjtésbe. (0%, 0 szavazat)
  • Nem akarok ezzel a kérdéssel foglalkozni, mert ez állami feladat, politikai harcok színtere. Utaljuk vissza a támogatóknak a pénzüket, és tegye mindenki saját belátása szerint azt, amiről úgy gondolj (0%, 0 szavazat)

Összes szavazó: 3

Betöltés ... Betöltés ...